counter

Αυτό είναι το πραγματικό σώμα της Χρύσπας χωρίς ρετούς! (Δείτε τις φωτογραφίες)

Αυτό είναι το πραγματικό σώμα της Χρύσπας χωρίς ρετούς! (Δείτε τις φωτογραφίες)
Αυτό είναι το πραγματικό σώμα της Χρύσπας χωρίς ρετούς! (Δείτε τις φωτογραφίες)

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τη Χρύσπα πριν από λίγες μέρες, όταν είδε αναρτημένες στο διαδίκτυο μερικές φωτογραφίες της- οι οποίες είναι δημοσιευμένες στο περιοδικό Ciao- καθόλου κολακευτικές, όπως και τα σχόλια που τις συνόδευαν στις διαδικτυακές αναρτήσεις.

Η ίδια δήλωσε στο FTHIS.GR ιδιαίτερα στενοχωρημένη για τις φωτογραφίες και τα σχόλια, σημειώνοντας ότι δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο μπορεί να συμβαίνει αυτό.

Το FTHIS.GR εξασφάλισε φωτογραφίες της τραγουδίστριας από το χθεσινό μπάνιο της στο ξενοδοχείο Nikopolis στη Θεσσαλονίκη και σας τις παρουσιάζει αρετουσάριστες. Δείτε τις και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Για ποιο λόγο, όμως μπορεί  μια φωτογραφία να δείχνει ένα σώμα με περισσότερα κιλά και εντονότερες τις φυσιολογικές ατέλειες που μπορεί να έχει;

Ο φωτορεπόρτερ Αποστόλης Παπανικολάου εξηγεί στο FTHIS.GR: "Παίζουν τεράστιο ρόλο οι σκιές  και το φως γενικότερα που πέφτει πάνω στο σώμα τη στιγμή που απαθανατίζεις τον άλλον. Επίσης, έχει πολύ μεγάλη σημασία η κίνηση της στιγμής και η στάση του σώματος που φωτογραφίζεις. Υπάρχουν γυναίκες που τις έχω φωτογραφίσει και ενώ ξέρω πως είναι άψογες, όταν βλέπω μετά τα καρέ μου μένω κι εγώ άναυδος. Αυτές τις κακές φωτογραφίες, που όχι μόνο δεν κολακεύουν, αλλά δεν ανταποκρίνονται και στην αλήθεια, οι περισσότεροι αποφεύγουν να τις δώσουν. Βέβαια, στο εξωτερικό συνηθίζεται πολύ η τακτική του να εμφανίζεις γυναίκες που ενώ είναι καταπληκτικές μοιάζουν τραγικές!" 

Αυτές είναι οι φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και προκάλεσαν τα σχόλια για το σώμα της Χρύσπας και την κυτταρίτιδά της.

Χρύσπα χωρίς ρετουςΧρύσπα χωρίς ρετους

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR