counter

Για ποιο λόγο δήλωσε ότι αισθάνεται ξανά 23 ετών; (video)

Για ποιο λόγο δήλωσε ότι αισθάνεται ξανά 23 ετών; (video)
Για ποιο λόγο δήλωσε ότι αισθάνεται ξανά 23 ετών; (video)

Νίκος Βέρτης

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο - Αντωνάτο

Ο Νίκος Βέρτης, μετά από απουσία περίπου ενός μήνα, επέστρεψε στην πίστα, αυτή τη φορά διασκεδάζοντας το κοινό της Θεσσαλονίκης. Ο επιτυχημένος ερμηνευτής, το βράδυ της Πέμπτης 16 Αυγούστου, ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νυχτερινό κέντρο "Όραμα".

Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή, ο Νίκος Βέρτης μίλησε σε τοπική εκπομπή για την επάνοδό του στις πίστες της πόλης: "Η Θεσσαλονίκη είναι η ιδιαίτερη πατρίδα μου. Επειδή τυχαίνει να τραγουδάω στον ίδιο χώρο που τραγουδούσα και τότε (σ.σ. όταν ξεκινούσε την καριέρα του) ξαναγίνομαι λίγο παιδί. Ξαναγίνομαι 23 χρονών!".

Όταν, μάλιστα, ο ρεπόρτερ τον ρώτησε τι έχει αλλάξει μέσα στα 10 χρόνια που έχουν μεσολαβήσει από την κυκλοφορία του πρώτου του τραγουδιού έως σήμερα, ο ίδιος παραδέχτηκε: "Έχουν αλλάξει πολλά και τίποτα. Νομίζω πως ο Νίκος έχει μάθει πολλά περισσότερα. Επιτυχία δεν είναι αυτό που φαίνεται, αλλά η αγάπη του κόσμου, που μεταφέρεται, και η δύναμη που σου δίνει, ακόμα και στις δύσκολες στιγμές σου. Και εμείς οι καλλιτέχνες περνάμε δυσκολίες, μέσα μας και γύρω μας. Οι υπόλοιποι νομίζουν πως με ένα χαμόγελο φαίνονται όλα καλά".

Δείτε το video

Επίσης, ο Νίκος Βέρτης, πριν από λίγες ημέρες, ολοκλήρωσε την ηχογράφηση του ολοκαίνουριου τραγουδιού του. Το νέο single του τραγουδιστή έχει τίτλο "Έλα" και το υπογράφουν οι σχεδόν μόνιμοι συνεργάτες του, επί σειρά ετών, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Ηλίας Φιλίππου.

Δείτε τη φωτογραφία από το studio της ηχογράφησης!

Νίκος Βέρτης - Κυριάκος Παπαδόπουλος - Ηλίας Φιλίππου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR