counter

Η Όλγα Λαφαζάνη είναι έτοιμη να ακολουθήσει τον Νίκο Οικονόμου στο εξωτερικό και δηλώνει:"Θα επιστρέψω στην τηλεόραση βασικά για οικονομικούς λόγους" (video)

Η Όλγα Λαφαζάνη είναι έτοιμη να ακολουθήσει τον Νίκο Οικονόμου στο εξωτερικό και δηλώνει:"Θα επιστρέψω στην τηλεόραση βασικά για οικονομικούς λόγους" (video)
Η Όλγα Λαφαζάνη είναι έτοιμη να ακολουθήσει τον Νίκο Οικονόμου στο εξωτερικό και δηλώνει:"Θα επιστρέψω στην τηλεόραση βασικά για οικονομικούς λόγους" (video)

Όλγα Λαφαζάνη

Καλεσμένη στο FTHIS TV, το βράδυ της Πέμπτης 16 Αυγούστου, ήταν η Όλγα Λαφαζάνη, η οποία μίλησε για τη νέα φάση της ζωή της με τον Νίκο Οικονόμου και την κόρη τους, Αλεξάνδρα.

"Θα ακολουθούσα τον άντρα μου στο εξωτερικό"

Η γλυκιά δημοσιογράφος παραδέχτηκε πως θα ακολουθούσε τον σύζυγό της στο εξωτερικό, αν αυτό υπήρχε σαν ενδεχόμενο: "Θα τον ακολουθούσα φέτος στο εξωτερικό. Έχουμε αποφασίσει πως σαν ζευγάρι πορευόμαστε μαζί. Πιστεύω πως σε μία σχέση, αν ο ένας κάνει πίσω, πάντα το ζευγάρι και το "μαζί" βγαίνει κερδισμένο. Επειδή ο Νίκος έχει κάνει πίσω στο παρελθόν για χάρη μου, πιστεύω πως αυτή τη φορά θα το έκανα εγώ".

H σχέση της με τον Νίκο

Η Όλγα Λαφαζάνη μίλησε, επίσης, για τη σχέση της με τον Νίκο Οικονόμου, μετά τον ερχομό της μικρής Αλεξάνδρας στην καθημερινότητά τους: "Πιστεύω ότι μας έχει δέσει, έχουμε ένα κοινό στόχο και σκοπό, την ανατροφή και το μεγάλωμα της Αλεξάνδρας. Ο Νίκος κάνει τα πάντα! Την αλλάζει, την ταΐζει. Μόνο το φαγητό της δεν ξέρει να φτιάξει, αυτό το κάνω εγώ".

Όσο για το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού, η ίδια ανέφερε: "Κατ’ αρχάς, ο Νίκος έχει και την Αριάδνη, από τον πρώτο του γάμο, με την οποία η Αλεξάνδρα είναι πολύ αγαπημένη. Όσο αφορά στο να κάνω εγώ δεύτερο παιδί, δεν είναι στα σχέδιά μου. Θέλω να περάσει λίγο ο χρόνος […] Η σχέση μου με την Αριάδνη είναι άριστη, ανέκαθεν ήταν έτσι. Αλλά και με την Αλεξάνδρα είναι πολύ αγαπημένες".

Επίσης, για το αν θα παντρευτούν τελικά και με θρησκευτικό γάμο, η Όλγα Λαφαζάνη επεσήμανε: "Έχουμε μια σκέψη, ο θρησκευτικός γάμος να γίνει κάπου που θα είμαστε τελείως μόνοι μας. Μόνο με τους γονείς, τους κουμπάρους και κανέναν άλλον. Αν γίνεται και τελείως μόνοι μας, κανένα πρόβλημα". Για τις στιγμές έντασης μεταξύ τους παραδέχτηκε: "Όταν τσακωνόμαστε, ο Νίκος κάνει πίσω πρώτος. Εγώ είμαι πεισματάρα, ο Νίκος δεν μπορεί. Μετά από '5 με '10 λεπτά θα έρθει και θα μου πει συγνώμη ή ότι δεν αξίζει να είμαστε έτσι, ακόμα κι αν εγώ έχω κάνει το λάθος".

"Υπάρχουν στιγμές που μου λείπει η τηλεόραση"

"Η αλήθεια είναι ότι πριν γίνω μαμά δεν ήξερα τι απαιτήσεις έχει αυτή η φάση της ζωής μας. Τώρα που είδα πόσο με χρειάζεται η μικρή, θεωρώ ότι τα πρώτα χρόνια όλες οι μανούλες ή τουλάχιστον όσες έχουν αυτή τη δυνατότητα, καλό είναι να μένουν κοντά στο παιδί τους […] Υπάρχουν στιγμές που μου λείπει η τηλεόραση, αυτό που τελείωναν οι διακοπές και μαζευόμασταν στα γραφεία. Να κάνω μια ωραία συνέντευξη ή η ένταση που υπάρχει στον αέρα μιας εκπομπής… Μεγαλώνοντας, βέβαια, η Αλεξάνδρα σκέφτομαι να επιστρέψω. Βασικά, για οικονομικούς λόγους".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR