counter

Όλα όσα δεν γνωρίζετε για τον νέο "Mr. Aniston", αλλά πρέπει να μάθετε

Όλα όσα δεν γνωρίζετε για τον νέο "Mr. Aniston", αλλά πρέπει να μάθετε
Όλα όσα δεν γνωρίζετε για τον νέο "Mr. Aniston", αλλά πρέπει να μάθετε


Από την Πέπη Τυλιγάδη

Γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου του 1971 στην Ουάσινγκτον. Είναι δηλαδή δύο χρόνια μικρότερος από την μέλλουσα γυναίκα του, Jennifer Aniston. Η μητέρα του, Phyllis είναι γνωστή δημοσιογράφος, που αρθρογραφούσε για χρόνια στην εφημερίδα "The Washington Post", ενώ ο πατέρας του, Eugene, είναι πετυχημένος δικηγόρος.

Ο ίδιος έχει ασχοληθεί με την υποκριτική, τη σκηνοθεσία αλλά και τη συγγραφή σεναρίων. Το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο έγινε το 1996 στη ταινία "I Shot Andy Warhol".

Aκολούθησε ένα διάστημα με συμμετοχές του σε σημαντικές παραστάσεις, σε Broadway και off Broadway παραγωγές και λίγα χρόνια αργότερα κέρδισε ρόλους σε εμπορικά επιτυχημένες ταινίες όπως, "Charlie’s Angel", "Zoolander", "Broken Hearts Club" και "American Psycho".

Στη τηλεόραση έχει εμφανιστεί ως guest σε πολλά σίριαλ όπως στα "Alias", "Alie McBeal", "Six Feet Under" , αλλά και σε δύο επεισόδια του "Sex and the City", όπου υποδύθηκε δύο διαφορετικούς χαρακτήρες και τις δύο,όμως, το ερωτικό ενδιαφέρον της Carrie.

Μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να κερδίσει κάποιον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα τον κάνει ευρύτερα γνωστό στο κοινό. Η αλήθεια είναι πως το όνομα του μπήκε στα εξώφυλλα των περιοδικών μόλις αποκαλύφθηκε η σχέση του με την 43χρονη ηθοποιό. Το ταλέντο του όμως δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.

Από τη δημοσιογράφο μητέρα του, κληρονόμησε την καλή πένα κι έτσι το 2010 υπέγραψε το σενάριο της block buster ταινίας, "Ιron Man 2", με πρωταγωνιστή τον Robert Downey, Jr.


Mε την Aniston γνωρίστηκε το 2010 στα γυρίσματα της ταινίας Wanderlust, όσο ακόμα ο Justin είχε σχέση με την επίσης ηθοποιό Heidi Bivens. Τότε οι φήμες είχαν οργιάσει ότι η Aniston ήταν ο λόγος που χώρισε το ζευγάρι. Από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα φαίνεται ότι οι φήμες ήταν τελικά βάσιμες αφού Theroux και Aniston κυκλοφορούσαν χεράκι χεράκι ένα μήνα πριν την ανακοίνωση του χωρισμού του ηθοποιού από την Heidi.

Από την πρώτη στιγμή της σχέσης τους το περιβάλλον της ηθοποιού δήλωνε πόσο περιποιητικός κα τρυφερός είναι μαζί της.

Έτσι μετά από δύο χρόνια περίπου σχέσης, ο Justin, στα φετινά γενέθλιά του στις 10 Αυγούστου, της έκανε πρόταση γάμου σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης Η Jennifer Aniston επιτέλους είπε το το ναι και ο γάμος αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον όλων των περιοδικών. Παρά τα ελληνικά δημοσιεύματα ότι ο γάμος θα γίνει στην Ελλάδα μάλλον το ζευγάρι θα προτιμήσει τη Νέα Υόρκη ή τη βίλα της ηθοποιού στο Λος Άντζελες.

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ με μερικές από τις πιο σέξι στιγμές του Justin Theroux με ή χωρίς την Jennifer.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR