counter

Η άγνωστη πρόταση της στον Τάκη Ζαχαράτο

Η άγνωστη πρόταση της στον Τάκη Ζαχαράτο
Η άγνωστη πρόταση της στον Τάκη Ζαχαράτο

Αλίκη Βουγιουκλάκη - Τάκης Ζαχαράτος

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι μία από τις προσωπικότητες που λατρεύει να μιμείται. Ή ακόμα σωστότερα είναι η πιο αγαπημένη του! Ο Τάκης Ζαχαράτος από μικρός την αγαπούσε και την θαύμαζε. Από τη στιγμή, όμως, που γνώρισε κι από κοντά την εθνική μας star την ξεχώρισε και ως άνθρωπο. Λίγο έλειψε, μάλιστα, να τους βλέπαμε μαζί στη σκηνή…

Την άγνωστη αυτή μέχρι σήμερα ιστορία με την πρόταση που η ίδια η Αλίκη είχε κάνει στον αγαπημένο showman, αποκάλυψε αποκλειστικά στο FTHIS.GR ο στενός φίλος του Τάκη Ζαχαράτου, Νίκος Καλαμποκίδης, που ήταν μαζί του εκείνη την ημέρα.

"Είχαμε πάει να δούμε την παράσταση “H κυρία δε με μέλλει”, στην οποία πρωταγωνιστούσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ήταν 1991 και ο Τάκης είχε ήδη ξεκινήσει να κάνει κάποιες εμφανίσεις κυρίως στην τηλεόραση” περιγράφει ο Νίκος Καλαμποκίδης και συνεχίζει "Μόλις τελείωσε η παράσταση, πήγαμε στο καμαρίνι και ο Τάκης έδειξε στην Αλίκη φωτογραφίες με τον ίδιο να την μιμείται. Και τότε εκείνη του είπε: “Εγώ εσένα θέλω να σε βγάλω στο θέατρο. Ψάχνω τώρα να βρω ένα έργο για να παίξουμε τις δίδυμες! O Τάκης ξαφνιάστηκε και συγκινήθηκε πολύ."

"H Αλίκη γνώριζε τον Τάκη και τις μιμήσεις του με την ίδια και δεν είχε κανένα θέμα με αυτό" συμπληρώνει ο φίλος του Τάκη Ζαχαράτου και συνεχίζει: "Φαινόταν μια γυναίκα πάρα πολύ έξυπνη και με χιούμορ. Ο Τάκης την αγαπούσε πολύ!” .

H συνεργασία αυτή μπορεί να μην προχώρησε, αλλά ο Τάκης και η ηθοποιός από την πρώτη γνωριμία τους και μετά συναντήθηκαν πολλές φορές.      

Φέτος, ο Τάκης Ζαχαράτος θα εμφανίζεται στο Θέατρο Αλίκη για ένα μοναδικό δίωρο one man show με τον τίτλο “I’ m what I am” που θα περιλαμβάνει πολλή σάτιρα, μοναδικές μιμήσεις, και τραγούδια.

Να που, τελικά, η επιθυμία της Αλίκης έγινε πραγματικότητα… Ο Τάκης Ζαχαράτος θα βρεθεί στο δεύτερό της σπίτι, το θέατρό της. Έστω και μ’ αυτό τον τρόπο τον χειμώνα που έρχεται θα είναι μαζί!  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR