counter

Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό της

Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό της
Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό της

Sienna Miller baby

Κανείς δεν περίμενε ότι το fashion girl και πρώην αρραβωνιαστικιά του Jude Law, Sienna Miller, θα γινόταν τόσο σύντομα μαμά. Το παθιασμένο ειδύλλιό της με τον βρετανό ηθοποιό Tom Sturridge τους έφερε σε λιγότερο από ένα χρόνο σχέσης ένα υπέροχο κοριτσάκι.

Οι περήφανοι γονείς έβγαλαν βόλτα τη μικρή Marlowe Ottoline στους δρόμους του Λονδίνου και οι δυο τους έδειχναν πανευτυχείς. Ο 26χρονος μπαμπάς Tom καθόλη τη διάρκεια δεν άφηνε τις γυναίκες της ζωής του από τα μάτια του.

Η 30χρονη Sienna Miller είχε δηλώσει στο περιοδικό "USWeekly" μετά τη γέννηση της κόρης της: "Είναι τόσο χαριτωμένη που το μυαλό μου έχει σταματήσει να δουλεύει". Το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί, αλλά οι φήμες λένε ότι έχουν αρραβωνιαστεί και ο γάμος τους θα γίνει κάτω από άκρα μυστικότητα.

Μετά τη βόλτα, το ζευγάρι ξεκουράστηκε σε μια καφετέρια της περιοχής. Η Μiller που φαίνεται να έχει χάσει τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης, φορούσε μπλε φόρεμα και flat πέδιλα.
Sienna Miller_ BabySienna Miller_ Baby

Λίγες μέρες μετά, η Sienna συνάντησε την αδερφή της, Savannah, νέα μαμά επίσης, και έβγαλαν μαζί τα μωρά τους βόλτα. Αυτή τη φορά η Sienna κουβαλούσε τη μικρή Marlowe με ένα μάρσιπο στην αγκαλιά της.

Η ηθοποιός φορούσε στενό τζιν παντελόνι με σκούρο μπλε τοπ και αυτή ήταν μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της χωρίς μακιγιάζ. Ο ρόλος της μαμάς προφανώς και έχει αλλάξει τις προτεραιότητές της.


Sienna Miller baby        Sienna Miller baby



FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR