counter

Είναι όλα έτοιμα για το γάμο της χρονιάς μετά από 7 χρόνια σχέσης;

Είναι όλα έτοιμα για το γάμο της χρονιάς μετά από 7 χρόνια σχέσης;
Είναι όλα έτοιμα για το γάμο της χρονιάς μετά από 7 χρόνια σχέσης;

Angelina Jolie – Brad Pitt

Εδώ και μερικές εβδομάδες ακούγονται έντονες οι φήμες και όπως όλα δείχνουν πλησιάζει η στιγμή για τον γάμο ανάμεσα στην Angelina Jolie και στον Brad Pitt. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του διεθνή Τύπου, ο 48χρονος star του Hollywood περνάει το τελευταίο διάστημα πολύ χρόνο στο chateau του ζευγαριού στη νότια Γαλλία, επιβλέποντας τις προετοιμασίες και πολλοί είναι πλέον αυτοί που πιστεύουν ότι το γεγονός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο. 

Η αγγλική εφημερίδα "The Sun" αναφέρει ότι στη βίλα του ζευγαριού έχουν φτάσει ήδη οι γονείς του Pitt, ενώ αναμένονται ο George Clooney, αλλά και ο προσωπικός κοσμηματοπώλης της Jolie, Robert Procop, ο οποίος της είχε φτιάξει και το δαχτυλίδι των αρραβώνων της αξίας 250.000 δολαρίων. Οι φήμες λένε ότι ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στο παρεκκλήσι που βρίσκεται μέσα στο chateau, καθώς σύμφωνα με τους νόμους της Γαλλίας οι πολιτικοί γάμοι επιτρέπονται μόνο στο δημαρχείο και όχι σε σπίτια. 

Angelina Jolie – Brad Pitt

Οι δύο αστέρες του κινηματογράφου το τελευταίο διάστημα δείχνουν όλο και περισσότερο τη διάθεσή τους να παντρευτούν. Αρχικά αρραβωνιάστηκαν, τον περασμένο Μάιο, μετά από 7 χρόνια σχέση και 6 παιδιά, ενώ τώρα μιλάνε όλο και περισσότερο για γάμο, καθώς τους πιέζουν τα παιδιά τους. "Ρωτάνε γιατί δεν είμαστε παντρεμένοι όπως ο Shrek και η Fiona" είχε πει η Jolie, ενώ ο Pitt είπε πως "φαίνεται ότι αυτό σημαίνει πολλά για τα παιδιά μας".

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR