counter

Το ταξίδι της Oprah Winfrey στα Barbados για την αποκλειστική συνέντευξη της Rihanna

Το ταξίδι της Oprah Winfrey στα Barbados για την αποκλειστική συνέντευξη της Rihanna
Το ταξίδι της Oprah Winfrey στα Barbados για την αποκλειστική συνέντευξη της Rihanna


Από την Πέπη Τυλιγάδη

H Oprah Winfrey δεν υπολογίζει αποστάσεις όταν πρόκεται να εξασφαλίσει μια αποκλειστική συνέντευξη.  Πόσο μάλιστα όταν απέναντι της θα βρίσκεται η πλέον περιζήτητη και ακριβοθώρητη σταρ της χρονιάς Rihanna.

H συνέντευξη κλείστηκε και η Rihanna, που κάνει διακοπές τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, πρότεινε στη διάσημη παρουσιάστρια να μην γίνει η συνάντησή τους στο στούντιο, αλλά στο σπίτι της στα Barbados.


Η Oprah δεν έχασε την ευκαιρία, επιβιβάστηκε στο ιδιωτικό της τζετ και έφτασε στην πατρίδα της τραγουδίστριας την επόμενη μέρα.

Οι δύο γυναίκες είχαν σίγουρα πολλά να συζητήσουν.  Η φετινή χρονιά για την 24χρονη τραγουδίστρια απασχολούσε καθημερινά τα media με την αμφιλεγόμενη συμπεριφόρά της. Οι προκλητικές φωτογραφίες που ανεβάζει η ίδια στο twitter (συνήθως την έδειχναν ημίγυμνη ή να καπνίζει μαριχουάνα), η φημολογούμενη επανασύνδεσή της με τον Chris Brown- τον άνθρωπο που την ξυλοκόπησε πριν 3 χρόνια-, ο άγριος τσακωμός του Chris με τον Drak  για τα μάτια της μέσα σε club με αποτέλεσμα τον τραυματισμό θαμώνων είναι μερικά μόνο από τα θέματα που συζήτησαν.


Αυτή θα είναι η πρώτη μεγάλη συνέντευξη της Rihanna για τη χρονιά και αναμένεται να προσελκύσει εκατομμύρια θεατές.

Λίγο πριν η δημοσιογράφος επιστρέψει στη Νέα Υόρκη  οι δυο γυναίκες επιβιβάστηκαν σε τζιπ, που οδηγούσε η Rihanna, και περιηγήθηκαν στα αξιοθέατα της πόλης.

Η αποκλειστική συνέντευξη θα προβληθεί στο σόου Oprah’sNextChapter, το οποίο θα προβληθεί στις 19 Αυγούστου στο τηλεοπτικό δίκτυο OWN.

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR