counter

Ο καλός, ο κακός και ο… Mitt Romney

Ο καλός, ο κακός και ο… Mitt Romney
Ο καλός, ο κακός και ο… Mitt Romney

Clint Eastwood

Είναι από τους αγαπημένους celebrities των Αμερικανών, με το λόγο του να έχει πάντα μια ιδιαίτερη βαρύτητα, αφού μετά από 82 χρόνια ζωής έχει την εικόνα του “σωστού ανθρώπου”. Και μπορεί ο Clint Eastwood να απέφευγε να εκφράσει την πολιτική του προτίμηση όταν τον ρωτούσαν για τις επικείμενες εκλογές στη χώρα του, ωστόσο είναι γνωστό ότι οι πολιτικές του πεποιθήσεις δεν είναι ίδιες με του προέδρου των ΗΠΑ, Barack Obama. 

Όμως, σε πρόσφατη εκδήλωση του Mitt Romney, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δήλωσε ξεκάθαρα την υποστήριξή του στο πρόσωπο του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων, λέγοντας συγκεκριμένα ότι “η χώρα χρειάζεται κάπου μια ώθηση”. Μάλιστα, αποκάλυψε πως όταν είχε πρωτοδεί τον Mitt Romney, όταν εκείνος ήταν ακόμη υποψήφιος για κυβερνήτης της Μασαχουσέτης, είχε σκεφτεί πως “είναι πολύ όμορφος για κυβερνήτης, αλλά δείχνει εντάξει για πρόεδρος”. 

Clint Eastwood

Υποστηρίζει επίσης, πως ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος θα αποκαταστήσει το φορολογικό σύστημα, ώστε να υπάρχει δικαιοσύνη και να μην στρέφεται ο ένας ενάντια στον άλλο. 

Από τη Σίσσυ Στρέμπα

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR