counter

Που βρίσκονται για διακοπές η Έλλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Μπόγρης; (Δείτε τις φωτογραφίες)

Που βρίσκονται για διακοπές η Έλλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Μπόγρης; (Δείτε τις φωτογραφίες)
Που βρίσκονται για διακοπές η Έλλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Μπόγρης; (Δείτε τις φωτογραφίες)

 Έλλη Κοκκίνου_Γιώργος Μπόγρης

Η Έλλη Κοκκίνου στην αγκαλιά του Γιώργου Μπόγρη στο κατάστρωμα του πλοίου "Κέρκυρα" ενώ ταξιδεύουν με τελικό προορισμό τους Παξούς. Κανένας από τους δυο τους δεν έδινε σημασία στα αδιάκριτα βλέμματα.


Έλλη Κοκκίνου_Γιώργος ΜπόγρηςΤο επόμενο πρωί από την εμφάνιση της Έλλης Κοκκίνου μαζί με την Δέσποινα Βανδή στο νυχτερινό κέντρο Volcano,
λίγα χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα, η τραγουδίστρια μαζί με τον Γιώργο Μπόγρη έφυγαν για την Ηγουμενίτσα. Ο μπασκετμπολίστας βρισκόταν μαζί της στην Πάτρα.

Από εκεί ταξίδεψαν με το πλοίο "Κέρκυρα για τους μαγευτικούς Παξούς ώστε να περάσουν λίγες μέρες μακριά από τις υποχρεώσεις. Άλλωστε ο γιος της Έλλης, Αλέξανδρος, μέχρι και τις 20 Αυγούστου θα βρίσκεται σε διακοπές με τον πατέρα του Παναγιώτη Βασιλειάδη.
Το ζευγάρι κρατούσε χαμηλούς τόνους, αν και τους αναγνώρισαν και κάθισε χαλαρό στο κατάστρωμα του πλοίου. Μάλιστα, η Έλλη χωρίς να δίνει σημασία στους υπόλοιπους επιβάτες συμπεριφερόταν τρυφερά στον Γιώργο Μπόγρη, όπως θα έκανε κάθε ερωτευμένη γυναίκα.

Αυτό που παρατήρησαν κάποιοι επιβάτες ήταν το καινούριο look του μπασκετμπολίστα, που ήταν φρεσκοκουρεμένος. Μάλιστα, το απόγευμα του Σαββάτου 4 Αυγούστου ο Γιώργος Μπόγρης, που πήρε μεταγραφή στον Πανιώνιο, συζητούσε για το κούρεμά του με τη Σίσσυ Χρηστίδου στο Twitter, όπου επενέβη η Έλλη Κοκκίνου λέγοντας ότι "γέμισε το δωμάτιο του ξενοδοχείου τρίχες"!. Προφανώς, ο κομωτής της Έλλης ήταν εκείνος που έφτιαξε το καινούριο lool το μπασκετμπολίστα.


Η Έλλη Κοκκίνου στο κατάστρωμα του πλοίου

Νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής 5 Αυγούστου, η Έλλη Κοκκίνου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter μια φωτογραφία της γέφυρας Ρίου-Αντιρίου χωρίς να αναφέρει για που ταξιδεύει, ούτε από ποιον συνοδευόταν.
Γύρω στις οκτώ το βράδυ ανέβασε την πρώτη φωτογραφία από τους Παξούς χωρίς να σχολιάζει ενώ λίγο αργότερα ανέβασε το ηλιοβασίλεμα στο νησί.

Δείτε τις φωτό από το Twitter της...

Έλλη Κοκκίνου_Γιώργος ΜπόγρηςΈλλη Κοκκίνου_Γιώργος ΜπόγρηςΈλλη Κοκκίνου_Γιώργος Μπόγρης

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR