counter

Η συνεργασία της με την σιδηρά κυρία της παγκόσμιας μόδας

Η συνεργασία της με την σιδηρά κυρία της παγκόσμιας μόδας
Η συνεργασία της με την σιδηρά κυρία της παγκόσμιας μόδας

Sarah Jessica Parket - Anne Wintour

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Στο "Sex and The City", η Sarah Jessica Parker υποδυόταν τη  δημοσιογράφο Carrie Bradshaw. Τώρα έφτασε η στιγμή να πάρει προαγωγή και να γίνει διευθύντρια... και μάλιστα της Vogue!.

Η 47χρονη ηθοποιός ετοιμάζεται για την guest εμφάνισή της στο πολύ επιτυχημένο σίριαλ της Αμερικής, Glee, ως διευθύντρια του διάσημου περιοδικού μόδας.

Το σίριαλ θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο την τέταρτη σεζόν προβολής του και οι εκατομμύρια φανατικοί τηλεθεατές του είναι πολύ χαρούμενοι με την εμφάνιση της αγαπημένης Sarah Jessica Parker.

Και μετά τα τελευταία νέα που έδωσε ο δημιουργός του σόου, Ryan Murphy μέσω του λογαριασμού του στο twitter, το κοινό ενθουσιάστηκε ακόμα περισσότερο. O Ryan έγραψε: "Μαντέψτε! Ποιος θα μας βοηθήσει με την επιλογή των ρούχων που θα φορέσει η Parker στο GLEE; H μοναδική Anna Wintour".

Η Αnna Wintour συναντήθηκε με τη Sarah Jessica Parker και συζήτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας τους. Οι δύο γυναίκες είναι φίλες, καθώς η διευθύντρια της Vogue έχει δηλώσει ότι λατρεύει το στιλ της ηθοποιού. Το να κερδίσεις τα εγκωμιαστικά σχόλια της "σιδηράς κυρίας" των περιοδικών δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση!
Sarah Jessica Parket - Anne Wintour

Oι πρώτες πληροφορίες λένε ότι η εμφάνιση της Sarah Jessica Parker στο σίριαλ σχετίζεται με τη μετακόμιση στη Νέα Υόρκη, του πρωταγωνιστή του σίριαλ Kurt, που υποδύεται ο Chris Colfer.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR