counter

Πώς αποκάλυψε το όνομα του νέου της album;

Πώς αποκάλυψε το όνομα του νέου της album;
Πώς αποκάλυψε το όνομα του νέου της album;

Άρωμα Lady Gaga


Από την Πέπη Τυλιγάδη

Το σώμα της Lady Gaga κοσμούν από χτες δέκα τατουάζ, καθώς πρόσθεσε ακόμα ένα στη συλλογή της .Το νέο της σχέδιο όμως είναι κάτι περισσότερο από μία απλή "ζωγραφιά".

Η 26χρονη τραγουδίστρια  δημοσίευσε μια φωτογραφία στην προσωπική της ιστοσελίδα, που έδειχνε στους φαν της το νέο τατουάζ και άφησε να εννοηθεί ότι η λέξη που "ζωγράφισε" είναι το όνομα του επόμενου άλμπουμ της.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε δείχνει τη Lady Gaga να έχει σηκώσει το δεξί της χέρι και να αποκαλύπτει τη λέξη "Artpop". Κάτω από τη φωτογραφία έγραψε:  "Νέο σχέδιο, νέο άλμπουμ". Οι θαυμαστές της κατάλαβαν αμέσως ότι πρόκειται για το τίτλο του νέου της αλμπουμ.
Lady Gaga

Το καινούριο τατουάζ, όμως, είναι ιδιαίτερο για ακόμη ένα λόγο. Για να το κάνει, παραβίασε μία από τις αρχές της. 'Οπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της κάνει τατουάζ μόνο στην αριστερή πλευρά του σώματός της, ενώ αυτό το έκανε στο δεξί της χέρι. Η Gaga που πολλές φορές έχει περιγράψει τον εαυτό της, ως κορίτσι του μπαμπά, υποστήριζε ότι έτσι σέβεται την επιθυμία του πατέρα της να κρατήσει, τουλάχιστον το μισό μέρος του σώματός της "φυσιολογικό"!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR