counter

Ένα 24ωρο με την Kim Kardashian!

Ένα 24ωρο με την Kim Kardashian!
Ένα 24ωρο με την Kim Kardashian!

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Η Kim Kardashian είναι ένα πολύ διάσημο και πλούσιο κορίτσι. Στα 31 της έχει γίνει η αγαπημένη των φωτογράφων, έχει 16 εκατομμύρια followers στο twitter και κάθε της εμφάνιση γίνεται θέμα στα περιοδικά.

Kατάφερε να εκθρονίσει την Paris Hilton από την κορυφή των socialite "it girls" του Χόλιγουντ, ενώ το reality που έχει με την οικογένεια της "Κeeping up with the Kardashians" συνεχίζει να συγκεντρώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης ακόμα και μετά από 6 σεζόν. Ο γάμος της με τον Kris Humpries κόστισε μερικά εκατομμύρια, αλλά φαίνεται πως δεν τα λυπήθηκε, καθώς λίγους μήνες μετά ζήτησε διαζύγιο.

Ο τωρινός αγαπημένος της είναι ο διάσημος ράπερ Κanye West, κολλητός του Jay  - Z και έτσι η Kim απέκτησε πρόσφατα νέα διάσημη κολλητή, την Beyonce.

Η Kim αν ξέρει κάτι καλά είναι το πως να κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον των θαυμαστών της, ενημερώνοντας τους διαρκώς για το πού βρίσκεται, τι κάνει, τι φοράει και πως είναι βαμμένη!

Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο twitter και το instagram αποκαλύπτουν την πολυάσχολη καθημερινότητά της, η οποία περιλαμβάνει φωτογραφήσεις, 5ωρα ραντεβού στο κομμωτήριο και πολύ περιποίηση από make - up artists και στιλίστες.

Δείτε ένα τυπικό 24ωρο της πολυάσχολης Kim Kardashian!

 



FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR