counter

Ο καινούριος της σύντροφος είναι ολόιδιος με τον πρώην σύζυγό της! (Δείτε τις φωτογραφίες)

Ο καινούριος της σύντροφος είναι ολόιδιος με τον πρώην σύζυγό της! (Δείτε τις φωτογραφίες)
Ο καινούριος της σύντροφος είναι ολόιδιος με τον πρώην σύζυγό της! (Δείτε τις φωτογραφίες)

Katy Perry - John Mayer

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Οι φήμες λένε ότι η Katy Perry έχει νέο αγόρι και αυτός είναι ο 34χρονος, γνωστός στην Αμερική τουλάχιστον, μουσικός John Mayer.

H 27χρονη τραγουδίστρια που οριστικοποίησε το διαζύγιο της με τον κωμικό Russell Brand τον προηγούμενο μήνα, έχει επιστρέψει δυναμικά στη μάχη του... τέλειου ραντεβού.

Στις αρχές του χρόνου κυκλοφορούσαν φήμες ότι έβγαινε με τον κιθαρίστα των Florence+the Machine, Robert Ackroyd. Ωστόσο, η πρόσφατη κοινή της εμφάνιση με τον John Mayer, με τον οποίο δείπνησαν στο εστιατόριο Pace, πριν κατευθυνθούν στο διάσημο ξενοδοχείο του L.A. "Chateau Marmont Hotel", ανατρέπει τα όσα ακούγονταν μέχρι τώρα.

Η Katy Perry έχει δηλώσει ότι το να ξεπεράσει τον Russell Brand ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έπρεπε να κάνει στη ζωή της. Ο πρώην της (στη φωτογραφία αριστερά) και ο νυν (στη φωτογραφία δεξιά) μοιάζουν ή είναι ιδέα μας;
Mayer - BrandMayer - Brand

Επειδή στην Ελλάδα δεν έχει φτάσει ακόμα η φήμη του John Mayer, να σας ενημερώσουμε ότι διακρίνεται για τις διάσημες συντρόφους του παρά για το οτιδήποτε άλλο! Η πρώτη εμφάνιση στα περιοδικά έγινε όταν έκανε σχέση με την τραγουδίστρια Jessica Simpson. Ακολούθησε ο έρωτας του με την Jennifer Aniston και πέρσι ήταν το αγόρι της τραγουδίστριας Taylor Swift. Κάθε φορά που χωρίζει έχει την κακή συνήθεια να βγάζει τα άπλυτα των διάσημων συντρόφων του στη φόρα μέσα από συνεντεύξεις ή κάνοντάς τα στίχους των τραγουδιών του!

Ο εκπρόσωπος του Mayer δήλωσε στο HollywoodLife ότι "ο τραγουδιστής δεν βγαίνει με την Κaty Perry", αλλά πηγές από το δικό της περιβάλλον ισχυρίζονται ότι η Katy αρχίζει να τον ερωτεύεται. Ας προσέξει όμως γιατί ο Mayer κάθε άλλο παρά διακριτικός είναι!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR