counter

Η συνεργασία της με τον διαφημιστή του Steve Jobs! (Δείτε τη φωτογραφία)

Η συνεργασία της με τον διαφημιστή του Steve Jobs! (Δείτε τη φωτογραφία)
Η συνεργασία της με τον διαφημιστή του Steve Jobs! (Δείτε τη φωτογραφία)

 Πήτερ Οικονομίδης- Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με τον Peter Economides, φωτογραφημένοι στη Νέα Υόρκη, πριν από λίγες μέρες

Από τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου

Η αγαπημένη μαγείρισσα άνοιξε για τα καλά τα φτερά της στην Αμερική.

Από τις πρώτες μέρες του Ιουλίου η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου βρίσκεται στην Νέα Υόρκη και κάνει καθημερινά ραντεβού με τους ανθρώπους της εταιρίας παραγωγής της εκπομπής της "Eats greek to me".Στόχος τους να ολοκληρώσουν τα πάντα γύρω από το concept, όπως και το σε ποιο από τα κανάλια που της έχουν προτείνει να προβάλλεται η εκπομπή θα καταλήξουν.

Παράλληλα, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου συζητάει τις προτάσεις που της έχουν γίνει από επιχειρηματίες-τις έχουν ζητήσει να συνεργαστούν στο επενδυτικό κομμάτι- ώστε να βρεθεί το μαγαζί που θα φιλοξενήσει τις συνταγές της και βέβαια θα έχει το όνομά της στην καρδιά της πόλης.

Άλλη μια έκπληξη, όμως, κάνει η Αργυρώ, η οποία θα συνεργαστεί με τον Peter Economides.

Ποιος είναι, λοιπόν, ο άνθρωπος που θα κάνει το όνομα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου το καινούριο brand της Αμερικής; 

Ο 59χρονος διαφημιστής είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο για την αγάπη του στη δουλειά του, την ευφυία του στον τομέα του και ειδικότερα στο brand strategy και το branding, κάτι που κάνει μέσω της εταιρείας του Felix BNI.

Ο Peter Economides είναι ο άνθρωπος που το 1997 συνάντησε τον Steve Jobs στα γραφεία της Apple στην Καλιφόρνια και εκείνος του ζήτησε να σώσει την εταιρία του, η οποία δεν πήγαινε και τόσο καλά. Η καμπάνια που δημιούργησε με τίτλο "Apple:Think different" σάρωσε τα πάντα! Είναι ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε και δημιούργησε το περίφημο σποτ της εταιρίας με πρωταγωνιστές τον Αϊνστάιν, τη Μαρία Κάλλας, τον Τζον Λένον και τον Τσάρλι Τσάπλιν!

Είναι, όμως, και ο υπεύθυνος για την καμπάνια "Give Greece a chance" που έτρεξε πριν από λίγους μήνες σε κορυφαίες εφημερίδες της Ευρώπης με ολοσέλιδες καταχωρήσεις.

Ο ελληνικής καταγωγής, γεννημένος στο Γιοχάνεσμπουργκ, και πολίτης του κόσμου Peter Economides είναι ο άνθρωπος που πιστεύει ότι η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μπορεί να γίνει ένα τεράστιο διεθνές εμπορικό όνομα, που μπορεί να προωθήσει και την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Μόλις ξεκίνησαν να δουλεύουν μαζί!

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR