counter

Η Άννα Βίσση και ο Γιώργος Μαργαρίτης διαψεύδουν τις φήμες για συνεργασία!

Η Άννα Βίσση και ο Γιώργος Μαργαρίτης διαψεύδουν τις φήμες για συνεργασία!
Η Άννα Βίσση και ο Γιώργος Μαργαρίτης διαψεύδουν τις φήμες για συνεργασία!

Μαργαρίτης Βίσση

“Δεν συμβαίνει τίποτα”! Ο Γιώργος Μαργαρίτης με αυτή την απλή φράση θέλησε να βάλει τέλος στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να συνεργάζεται με την Άννα Βίσση.

Ο λαϊκός τραγουδιστής αρνήθηκε στο FTHIS.GR τα λεγόμενα, λέγοντας ορθά κοφτά πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα!

"Θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό από αυτό που παρουσιάζουν οι άλλοι καλλιτέχνες", δήλωσε ο λαϊκός βάρδος, ο οποίος κάνει κάποιες live εμφανίσεις τονίζοντας πως "όπου μας θέλουν να τραγουδήσουμε Τσιτσάνη είμαι παρών". Στα "Τσιτσάνεια", όπως τα χαρακτηρίζει, τον συνοδεύει μια κομπανία από έλληνες φοιτητές που σπουδάζουν στο Λονδίνο και τους έχει επιλέξει ο Κώστας Τσιτσάνης, γιος του Βασίλη Τσιτσάνη.

Πριν λίγες ώρες η Άννα Βίσση μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Cosmos της Κεφαλονίας, με αφορμή τη συναυλία της στο νησί, απάντησε και η ίδια αρνητικά για τη φημολογούμενη συνεργασία τους το χειμώνα στη σκηνή του REX, επιβεβαιώντας του ρεπορτάζ του FTHIS.GR.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: "Δεν ισχύει τίποτα! Θα ήταν χαρά μου να συνεργαστώ με τον Γιώργο Μαργαρίτη. Τον αγαπώ πολύ! Είναι, όμως, κάτι τελείως διαφορετικό αυτό που θα κάνουμε και τώρα αρχίζει να ξεκαθαρίζει πως θα είναι. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο και θα διαρκέσει μέχρι τον Ιανουάριο και δεν ισχύει καμία από τις φήμες που κυκλοφορούν γι' αυτό”.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR