counter

Ούτε Φώτης ούτε Φάνης, αλλά Γιάννης Φιξ! Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Δήμητρας

Ούτε Φώτης ούτε Φάνης, αλλά Γιάννης Φιξ! Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Δήμητρας
Ούτε Φώτης ούτε Φάνης, αλλά Γιάννης Φιξ! Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Δήμητρας

Δήμητρα Ματσούκα

Ένα μήνα πριν παντρευτεί τον Φώτη Βαλλάτο στο Καστελόριζο, η Δήμητρα Ματσούκα "πέταξε" για άλλες αγκαλιές. Οι φωτογραφίες που την απαθανάτιζαν σε ερωτικά ενστανταντέ με με τον γνωστό μάνατζερ ποδοσφαιριστών, Φάνη Κλωνόπουλο, σηματοδότησαν και τον οριστικό χωρισμό της από τον δημοσιογράφο και παρ' ολίγον σύζυγό της, Φώτη Βαλλάτο.

Πριν από ένα μήνα, όταν ακόμη η Δήμητρα Ματσούκα έκανε ακόμη σχέδια γάμου, γνώρισε στο club restaurant Island τον Γιάννη Φιξ και αντάλλαξαν τηλέφωνα. Μέχρι το χωρισμό της μιλούσαν χαλαρά στο τηλέφωνο. Όταν εκείνη έμεινε μόνη τα τηλέφωνα "πήραν φωτιά" και μετά την "περιπέτεια" με τον Φάνη Κλωνόπουλο, η Δήμητρα Ματσούκα, παρέα με την αδερφή της, την τραγουδίστρια Μαρία Ματσούκα, πήγαν στη Μύκονο. Εκεί έχει νοικιάσει μια μονοκατοικία για το καλοκαίρι και ο Γιάννης Φιξ.

Στην αρχή οι δυο τους ήθελαν να κρύψουν τη σχέση τους, σύμφωνα με το  ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, για αυτό και η ηθοποιός δεν εμφανιζόταν στα κοσμικά στέκια. Το περασμένο Σάββατο, έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο εστιατόριο Interni της Μυκόνου. Στην αρχή ήταν πολύ προσεκτικοί, αλλά προς το τέλος της βραδιάς ο επιχειρηματίας την αγκάλιασε.

Λίγες μέρες μετά, την περασμένη Τρίτη, δείπνησαν στο εστιατόριο Kalita. Λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, η Δήμητρα Ματσούκα σηκώθηκε από το τραπέζι και φίλησε τον επιχειρηματία. Ήταν η πρώτη που του ευχήθηκε "Χρόνια Πολλά" για τα γενέθλια του.

Και όλοι άρχισαν να μιλούν για τον καινούριο έρωτα της Δήμητρας...

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR