counter

Οι βόλτες με τη Νατάσα και τα παιδιά στα Ματογιάννια

Οι βόλτες με τη Νατάσα και τα παιδιά στα Ματογιάννια
Οι βόλτες με τη Νατάσα και τα παιδιά στα Ματογιάννια

Κωνσταντίνος ΚαραμανλήςΈπειτα από πολλά χρόνια, ο Κώστας Καραμανλής, μαζί με τη Νατάσα Καραμανλή και τα δύο τους παιδιά, Αλέξανδρο και Αλίκη, βρέθηκε στη Μύκονο. Στην παρέα ήταν και το ζεύγος Βαληνάκη, με το οποίο διατηρούν πολύ φιλική σχέση, εδώ και χρόνια.

Η Μύκονος είναι η “δεύτερη πατρίδα” του Κώστα Καραμανλή, αφού από εκεί καταγόταν η μητέρα του, Αλίκη. Μάλιστα, το πατρικό της σπίτι διατηρείται ακόμη. Ο πρώην πρωθυπουργός με την οικογένεια και την παρέα τους, διέμειναν στο παραδοσιακό ξενώνα, Leto, που αποτελεί αγαπημένο μέρος των Καραμανλήδων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Real News".

Ο Κώστας Καραμανλής ήταν χαλαρός, φορώντας τζιν και πουκάμισο, ενώ η Νατάσσα εμφανίστηκε με νέο look. Στη βόλτα τους στα Ματογιάννια, ο κόσμος έσπευδε να τους χαιρετίσει και εκείνοι απαντούσαν σε όλους με ιδιαίτερη θέρμη. Σταμάτησαν, μάλιστα, να ανάψουν ένα κεράκι στο μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα, στο Μαράθι, το οποίο και συντηρούσαν οι γονείς του Κώστα Καραμανλή, ενώ συζήτησαν και τη μεταφορά των οστών της μητέρας του, Αλίκης, καθώς φέτος συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από το θάνατό της.

Κωνσταντίνος ΚαραμανλήςΚωνσταντίνος Καραμανλής

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR