counter

Η Βίκυ Σταυροπούλου με την κόρη της Δανάη, σε μια σπάνια εμφάνιση!

Η Βίκυ Σταυροπούλου με την κόρη της Δανάη, σε μια σπάνια εμφάνιση!
Η Βίκυ Σταυροπούλου με την κόρη της Δανάη, σε μια σπάνια εμφάνιση!

Δανάη Μπάρκα

Δυο γυναίκες που αγαπιούνται τρελά, αλλά η κάθε μία αφήνει χώρο στην άλλη να αναπνεέει. Μια μητέρα που μεγάλωσε το παιδί της χωρίς καταπίεση, αλλά με πολύ φροντίδα και κατάφερε να χτίσει μια υπέροχη σχέση, που μόνο αξιοζήλευτη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Η Βίκυ Σταυροπούλου και η κόρη της Δανάη Μπάρκα είναι δυο πρόσωπα που οι άνθρωποι του θεάτρου και της τηλεόρασης αγαπούν ιδιαίτερα. Άλλωστε η...μικρή μεγάλωσε με αγαπημένους καλλιτέχνες-συνεργάτες της μαμάς της. Και έχουν ειπωθεί πολλά σχετικά με το ότι η Βίκυ δεν επιθυμεί η κόρη της να εκτίθεται στη δημοσιότητα. Την τηλεοπτική σεζόν που πέρασε έγινε τεράστιο θέμα με μια υποτιθέμενη τριβή ανάμεσα στην ηθοποιό και τους υπεύθυνους της εκπομπής Πρωινό mou γιατί είχαν κάνει γύρισμα με τη Δανάη και της το είχαν παρουσιάσει ως έκπληξη όταν εμφανίστηκε εκεί ως καλεσμένη. Η αλήθεια; Ποτέ δεν συνέβη!

Είναι γεγονός ότι η Βίκυ είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων και δεν θέλει να τραβάει τα φώτα με θέματα βγαλμένα από την προσωπική της ζωή. Αλλά, προς Θεού, δεν απαγόρευσε ποτέ στη Δανάη να κάνει αυτό που της αρέσει πάντα με αξιοπρέπεια. Απλά την έχει μυήσει στο να αποφεύγει τη δημοσιότητα χωρίς λόγο, που δεν το λες και λάθος.

Η Δανάη σπουδάζει τραγούδι, έχοντας ως δάσκαλο τον εξαιρετικό Αλέξανδρο Πρίφτη. Και από ότι ξέρω λέει πολύ καλά λόγια για το ταλέντο της.

Ζουν στο ίδιο κτίριο, αλλά σε διαφορετικούς ορόφους και οι "έφοδοι" της Βίκυς στο διαμέρισμα της 19χρονης Δανάης είναι πάντα "ντυμένοι" με χιούμορ. Βέβαια, εδώ που τα λέμε όταν την πιάνει τη Βίκυ η ανησυχία φέρνει τα πάνω κάτω!

Αυτή την περίοδο, όμως, οι δυο τους ζουν μακριά η μία από την άλλη. Γιατί η καθεμία κάνει διακοπές με τους φίλους της. Η Βίκυ βγάζει εισιτήριο για νησιά χωρίς να αποκαλύπτει τον προορισμό της στους πολλούς και η Δανάη στη Χαλκιδική που λατρεύει. Μάλιστα, η Δανάη αυτές τις μέρες βρίσκεται στο σπίτι του κολλητού της φίλου στην Κοζάνη.

Την περασμένη Δευτέρα, όμως, συναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη. Πήγαν να δουν μαζί την παράσταση "Τι Βουλή θα παραδώσεις μωρή" και αφού η Βίκυ υπέγραψε αυτόγραφα σε όλους όσοι ήταν εκεί, πήγαν με την παρέα τους για φαγητό και ποτό. Και η Δανάη κάνοντας πλάκα με τη μαμά της έβγαζε φωτογραφίες με το κινητό της τηλέφωνο.

Οι φωτογραφίες λοιπόν που βλέπετε στο FTHIS.GR είναι τραβηγμένες από τη Δανάη Μπάρκα και έφτασαν στα χέρια μου μέσα από άλλη μία αστεία και αγαπησιάρικη συζήτησή μας και τη χαρά της να μου δείξει "τις τελευταίες φωτό με τη μαμά", όπως χαρακτηριστικά μου είπε.  

Απολαύστε τις! Όταν είναι μαζί οι δυο τους κάνουν θαύματα. Για αυτό τις αγαπάμε όλοι.

 Κορίτσια να είσαστε πάντα τόσο ευτυχισμένες! Ευχαριστώ Δανάη.

Από τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR