counter

"Είμαι ήδη 28. Πρέπει να κάνω και οικογένεια κάποια στιγμή"!

"Είμαι ήδη 28. Πρέπει να κάνω και οικογένεια κάποια στιγμή"!
"Είμαι ήδη 28. Πρέπει να κάνω και οικογένεια κάποια στιγμή"!

Κώστας Μαρτάκης

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Στην εκπομπή του Mega Κύπρου "Gia banaki" ήταν καλεσμένος ο Κώστας Μαρτάκης, την Τετάρτη 25 Ιουλίου και μίλησε για τη ζωή του, τις γυναίκες και τις σκέψεις του να δημιουργήσει οικογένεια.

Οι σχέσεις και οι σκέψεις για οικογένεια

Ο γνωστός τραγουδιστής παραδέχτηκε: "Μου λείπει κάτι που να είναι πάρα πολύ δυνατό. Να έχει ένταση πολύ. […] Είμαι πολύ συνειδητοποιημένος γενικά με αυτό που κάνω και είμαι γεμάτος. Προς το παρόν δεν μου λείπει κάτι, αλλά σε λίγα χρόνια θα δούμε. Δεν θα πρέπει να κάνω και οικογένεια κάποια στιγμή; Πρέπει. Είμαι ήδη 28! Ένα παιδί είναι η ολοκλήρωση του ανθρώπου, η ολοκλήρωση μιας σχέσης. Εντάξει, θα βρεθεί ο τρόπος".


Όσο για την προσωπική του ζωή αυτή τη περίοδο και τη σχέση του με τις γυναίκες είπε: "Είμαι αρκετά ντροπαλός, αλλά άμα με εντυπωσιάσει κάτι θα πάω. Συνήθως κάνουν το πρώτο βήμα οι γυναίκες και με διευκολύνουν. Από την άλλη, δεν μου αρέσει και τόσο, γιατί ο άντρας είναι ο κυνηγός. Δεν μου αρέσει να είμαι το θήραμα. […] Όταν αποφασίζω να είμαι σε μία σχέση, θέλω να είμαι σε αυτή. Τέλος. Θα κοιτάξω αυτό που μου αρέσει και θα είμαι εκεί. Είμαι συνειδητοποιημένος. […] Η μεγαλύτερή μου σχέση κράτησε ενάμισι χρόνο. Μάλλον δεν έχει τύχει να κρατήσει κάτι περισσότερο. Είναι και η δουλειά μου δύσκολη, περιβάλλομαι από πολλές γυναίκες και η ζήλεια είναι ένα πράγμα που δεν το αντέχω. Όμως, δεν έχω απιστήσει ποτέ, το λέω με όλη μου την ειλικρίνεια”.

Η σχέση του με το κοινό, οι θαυμάστριες

Ο Κώστας Μαρτάκης αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει δεχτεί από τον κόσμο: " Βλέπω τον κόσμο και γίνομαι καλά. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, πρέπει να τραγουδάς για να το δεις αυτό. Είναι κάτι μαγικό, η ενέργεια που σου δίνει ο κόσμος".

Όσο για τις θαυμάστριες και τις αντιδράσεις τους;

" Ήταν στο Romeo μια κοπελίτσα 14 ετών με την οικογένειά της στα πρώτα τραπέζια. Μετά το πρόγραμμά μου ήρθε στο καμαρίνι μου, άνοιξε το πουκάμισο της και δεν φορούσε εσώρουχο! Επέμενε και τελικά για να ηρεμήσει υπέγραψα στο στήθος της, αλλά ντρεπόμουν πάρα πολύ. Είχα πάθει σοκ” περιγράφει ο Κώστας και συνεχίζει εξηγώντας πώς γίνεται ένας καλλιτέχνης να προφυλάσσει: " Μπορείς να έχεις ιδιωτική ζωή. Είναι βλακείες όλα αυτά που λένε πως δεν μπορείς να έχεις προσωπική ζωή. Μπορείς απλά να πηγαίνεις εκεί που δεν έχει κάμερες. Δεν θεωρώ ότι είναι πρόβλημα αυτό".

Η ανασφάλεια για την επόμενη σεζόν

Παρά την επιτυχία που έχει τα τελευταία 7 χρόνια που βρίσκεται στο χώρο, ο Κώστας Μαρτάκης μίλησε και για την αβεβαιότητα που έχει το επάγγελμα του τραγουδιστή: “ Στη δική μου δουλειά υπάρχει άγχος γιατί κάθε μέρα μπορεί να είναι η τελευταία. Ακούγεται σκληρό, αλλά δεν υπάρχει κάτι μόνιμο. Πρέπει να βρεις καινούριο μαγαζί, καινούρια τραγούδια. Στο τέλος κάθε σεζόν αναρωτιέσαι αν θα υπάρξει επόμενη”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR