counter

Άφησε την άστατη ζωή και επιστρέφει με "κοιλιακούς"!

Άφησε την άστατη ζωή και επιστρέφει με "κοιλιακούς"!
Άφησε την άστατη ζωή και επιστρέφει με "κοιλιακούς"!


Από την Πέπη Τυλιγάδη

Οι μέρες των ατελείωτων πάρτι, του άφθονου αλκοόλ και των πολλών συντρόφων ανήκουν πια στο παρελθόν για τον Colin Farrell. Ο 36χρονος ιρλανδός ηθοποιός έχει βάλει στόχο να γίνει "καλό παιδί". Γι' αυτό, εχει σταματήσει τις καταχρήσεις και έχει στραφεί σ' έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Η εμφάνισή του χωρίς μπλούζα σε παραλία του Μεξικού φανερώνει τη διαφορά στο σώμα του, δίνοντας επάξια στον ηθοποιό μια θέση ανάμεσα στους πιο καλογυμνασμένους stars του Hollywood. "Ηρεμώ όταν γυμνάζομαι, το οποίο είναι παράξενο γιατί δεν πίστευα ποτέ ότι αυτός ο τρόπος ζωής θα μου ταίριαζε", δηλώνει ο ίδιος.

Επαγγελματικά αυτή την περίοδο, ο Colin Farrell κάνει εμφανίσεις για την προώθηση της νέας του ταινίας "Oλική Επαναφορά", η οποία αποτελεί remake της ομότιτλης κινηματογραφικής παραγωγής του '90 με πρωταγωνιστή τον Arnold Schwarzenegger .

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη του απάντησε στους επικριτές του σχετικά με το αν θα μπορούσε να υποστηρίξει έναν ρόλο που έγινε γνωστός από τον Schwarzenegger: "Δεν ένιωσα ότι έπρεπε να ζωντανέψω τον Arnie. Η ταινία είναι αρκετά διαφορετική και θεώρησα ότι μπορούσα να κάνω το ρόλο δικό μου".

Στην Ελλάδα η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τέλη Αυγούστου.

Ο Farrell, που δηλώνει μόνος του αυτό το διάστημα, απολαμβάνει τις διακοπές του στο Μεξικό παρέα με την αδερφή του Claudine.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR