counter

Είναι ξανά μαζί; Η μυστική συνάντηση με τον Chris Brown στο γιοτ της

Είναι ξανά μαζί; Η μυστική συνάντηση με τον Chris Brown στο γιοτ της
Είναι ξανά μαζί; Η μυστική συνάντηση με τον Chris Brown στο γιοτ της

Rihanna - Chris Brown
Από την Πέπη Τυλιγάδη


Αυτή η συνάντηση ήταν θέμα χρόνου να συμβεί. Τους τελευταίους μήνες, η 24χρονη Rihanna δεν σταματούσε να ποστάρει  μέσα από το twitter και το Instagram ερωτικά μηνύματα με μπόλικα υπονοούμενα, που πολλοί ισχυρίζονταν ότι είχαν αποδέκτη τον πρώην αγαπημένο της, Chris Brown. Αυτός ο έρωτας όμως μπορεί να της στοιχίσει την καριέρα της, καθώς οι θαυμαστές της δεν θέλουν να γυρίσει η αγαπημένη τους τραγουδίστρια στον άνθρωπο που το 2009 την άφησε μελανιασμένη και αιμόφυρτη σε δρόμο του Los Angeles μετά από καβγά που είχαν στο αυτοκίνητό του.

Η Rihanna, όμως, δείχνει έτοιμη να τα αφήσει όλα πίσω της, αφού οι φωτογραφίες που "ανέβασε" η ίδια, αλλά και ο Chris Brown στο Twitter αποκαλύπτουν ότι κάνουν κοινές διακοπές στη Νότια Γαλλία. Πηγές αποκάλυψαν στην εφημερίδα Sun: "O Chris Brown βρίσκεται από χτες με το δικό του γιοτ δίπλα στη θαλαμηγό της Rihanna κοντά στις Κάννες. Το ταξίδι αυτό δεν ήταν στο πρόγραμμα, αλλά ο Chris ήθελε πολύ να τη δει. Υπάρχει ένας περίεργος εθισμός μεταξύ τους και απ’ ότι φαίνεται δεν μπορούν να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον".   Οι παπαράτσι που παρακολουθούν το ζευγάρι, ανέφεραν πως κατά τη διάρκεια της χτεσινής νύχτας μια γυναίκα από το σκάφος της Rihanna επισκέφτηκε το σκάφος του Chris Brown, που κατά πάσα πιθανότητα ήταν η διάσημη τραγουδίστρια.

Τις φήμες ότι είναι μαζί τις τροφοδότησαν οι ίδιοι. Πρώτος ο 23χρονος Chris Brown ανέβασε μια φωτογραφία του, που τον δείχνει παρέα με τον γνωστό μπασκεμπολίστα Magic Johnson. Το στιγμιότυπο θα πέρναγε απαρατήρητο αν δεν ήταν γνωστό από προχθές ότι ο Magic βρίσκεται στην ίδια θαλαμηγό με τη Riri!

Rihanna - Chris Brown

Η φωτογραφία που "τραβήχτηκε" χτες και αποδεικνύει ότι ο Magic Johnson κάνει διακοπές μαζί με τη Rihanna.


Ρihanna

Η Rihanna, που στα μηνύματα της στο Twitter πολλές φορές γίνεται ακατάλληλη για ανηλίκους, ενισχύει τα σενάρια για τη συνάντησή τους, με το παρακάτω μικρό, αλλά περιεκτικό κείμενο, (αν το μεταφράσετε θα καταλάβετε) στο οποίο γράφει με τον άκομψο τρόπο της ότι δεν την ενδιαφέρουν καθόλου τα σχόλια του κόσμου!

Rihanna - Chris Brown Αν προσθέσουμε σ' όλα αυτά και την πρόσφατη είδηση του χωρισμού του Chris Brown, με την εδώ και δύο χρόνια αγαπημένη του, Karrueche Tran τότε οι εξελίξεις που θα οδηγήσουν στην επανασύνδεση του με την Rihanna θα είναι ραγδαίες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR