counter

Μόνο στο FTHIS.GR : "Ας μ' αφήσουν ήσυχη οι παπαράτσι. Δεν θέλω να προκαλώ"

Μόνο στο FTHIS.GR : "Ας μ' αφήσουν ήσυχη οι παπαράτσι. Δεν θέλω να προκαλώ"
Μόνο στο FTHIS.GR : "Ας μ' αφήσουν ήσυχη οι παπαράτσι. Δεν θέλω να προκαλώ"

ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ

Απο την Δήμητρα Δάρδα

Η Βάνα Μπάρμπα κάνει διακοπές και οι… παπαράτσι παραμονεύουν! Οι φωτογραφίες που τη δείχνουν να κάνει ηλιοθεραπεία τόπλες και φορώντας μόνο ένα μικροσκοπικό μαγιό, σε παραλία της Σκιάθου, κάνουν το γύρο του διαδικτύου εδώ και μέρες.

Η Βάνα που βρίσκεται ακόμα στη Σκιάθο, μαζί με την κόρη της Φαίδρα και δύο καλές της φίλες, δεν κάνει τίποτε περισσότερο, όπως λέει η ίδια απο το να απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα του νησιού που αγαπάει ιδιαίτερα.

ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ

Η φωτογραφία είναι από το περιοδικό OK!

 

Μάλιστα, δηλώνει στο FTHIS.GR ιδιαίτερα ενοχλημένη με τις δημοσιεύσεις και τα σχόλια που γίνονται.

"Τι θέλουν πια από μένα; Γιατί δεν μ' αφήνουν στην ησυχία μου; Δεν κάνω κάτι διαφορετικό από ότι οι άλλες γυναίκες. Έχω την ανάγκη να νιώσω ελεύθερη. Με παίρνουν τηλέφωνο διάφοροι να μου πουν ότι έχω αναρτηθεί παντού τόπλες» δηλώνει.

"Ας πάψουν να ασχολούνται μαζί μου. Έχω  έρθει για διακοπές με το παιδί μου και θέλουμε την ηρεμία μας. Που είναι το περίεργο; Αυτές οι στιγμές που με φωτογραφίζουν έτσι, είναι πολύ προσωπικές μου. Δεν θέλω να προκαλώ. Είναι πραγματικά πολύ πιεστικό να έχω συνέχεια το νου μου μήπως κάποιος φωτογράφος κρύβεται κάπου. Δεν το θέλω αυτό. Θέλω μόνο την ησυχία μου".

Η Βάνα Μπάρμπα σε λίγες μέρες θα αναχωρήσει από τη Σκιάθο με προορισμό την ιδιαίτερη πατρίδα της τα Γιάννενα, ενώ στις 10 Αυγούστου θα βρεθεί στο Καστελόριζο. Ο λόγος είναι ότι θα πάρει μέρος σε ένα τριήμερο πολιτιστικό φεστιβάλ που διοργανώνει ο Δήμος, αναβιώνοντας το «Μediterraneo» 20 χρόνια μετά.

"Προσκαλώ όλο τον κόσμο να έρθει στο νησί. Θα είναι μια μεγάλη γιορτή με παραστάσεις, ανάγνωση κειμένων και πολύ νησιώτικο άρωμα" λέει στο FTHIS.GR.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR