counter

"Δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ στη Victoria"!

"Δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ στη Victoria"!
"Δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ στη Victoria"!

Spice Girls

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Πόλεμος έχει ξεσπάσει, και πάλι, ανάμεσα στα τέσσερα Spice Girls και τη Victoria Beckham.

Η ένταση που υπάρχει μεταξύ τους φάνηκε και στο πάρτι για το -εμπνευσμένο από τα τραγούδια τους- μιούζικαλ Viva Forever, όπου αμήχανη στο κόκκινο χαλί η Victoria στεκόταν λίγο πιο μακριά απο τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ.

Ο λόγος της νέας κόντρας είναι το βέτο που φέρεται να άσκησε η Beckham, όταν έγινε η πρόταση να εμφανιστεί το συγκρότημα στη τελετή λέξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Η 38χρονη σχεδιάστρια μόδας, πλέον, Victoria είπε στα κορίτσια ότι συμφωνεί μ' αυτή την εμφάνιση, αλλά δεν έχει σκοπό να συμφωνήσει σε οποιαδήποτε μελλοντική συνεργασία.

Αυτό προκάλεσε τον εκνευρισμό της Geri Halliwell που δήλωσε σε φίλους της. «Μετά τους Ολυμπιακούς, όχι μόνο δεν θα της ξαναμιλήσω, αλλά δεν πρόκειται και να μοιραστώ ξανά τη σκηνή μαζί της. Η Mel B. είχε δίκιο, η Victoria έχει χάσει την αγάπη της για το συγκρότημα».
Spice Girls

Η αποκάλυψη των δηλώσεων αυτών έκανε η ιστοσελίδα MailOnline και έτσι ο εκπρόσωπος της Beckham απάντησε άμεσα: «Τα Spice Girls έχουν δεχτεί αρκετές προσκλήσεις για εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια αλλά οικογενειακοί και επαγγελματικοί λόγοι από την πλευρά της Victoria δεν το επέτρεψαν. Οι Ολυμπιακοί αγώνες είναι μια θαυμάσια ευκαιρία επανεμφάνισης του γκρουπ. Για το μέλλον,όμως, δεν υπάρχει τίποτα που μπορούμε να ανακοινώσουμε».  

Μετά από αυτές τις δηλώσεις πολλοί φοβούνται τη ματαίωση της εμφάνισής τους, αλλά μια τέτοια πληροφορία είναι νωρίς να επιβεβαιωθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR