counter

29.000 ευρώ για ένα εισιτήριο Ολυμπιακού πάρτι!

29.000 ευρώ για ένα εισιτήριο Ολυμπιακού πάρτι!
29.000 ευρώ για ένα εισιτήριο Ολυμπιακού πάρτι!

Angelina Jolie - Brad Pitt

Σχεδόν όλος ο κόσμος περιμένει την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων για να ασχοληθεί με τα αθλήματα, τα παγκόσμια ρεκόρ και τους μεγάλους νικητές. Για κάποιους, όμως, εκλεκτούς το ενδιαφέρον τους είναι στραμμένο αλλού: στα πάρτι που θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια της διοργάνωσης σε διάφορες περιοχές του Λονδίνου. 

Πάρτι γεμάτα celebrities, που για να μπορέσει κάποιος να παραβρεθεί θα πρέπει οι τραπεζικοί του λογαριασμοί να έχουν πολλά μηδενικά. Και μέχρι στιγμής μεγάλοι “νικητές” σε αυτούς τους άτυπους Αγώνες είναι η Angelina Jolie και ο Brad Pitt, καθώς οι φήμες τους θέλουν να πλήρωσαν 28.700 ευρώ προκειμένου να είναι στην φιλανθρωπική εκδήλωση της ερχόμενης Τετάρτης στο Victoria and Albert Museum. Εκεί, όπου εκτός από το διάσημο ζευγάρι, θα βρίσκονται οι Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones, Lewis Hamilton, Muhammad Ali και δεκάδες ακόμα διάσημοι.

Ωστόσο, το event που κλέβει την παράσταση είναι αυτό που θα πραγματοποιηθεί την παραμονή της έναρξης των Αγώνων κοντά στο Ολυμπιακό Πάρκο. Ήδη, τα γιοτ δένουν στο λιμάνι που βρίσκεται δίπλα, ενώ οι φήμες θέλουν το εισιτήριο να αγγίζει τα 90.000 ευρώ!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR