counter

Το διαζύγιο της έφερε το ρόλο στο Broadway!

Το διαζύγιο της έφερε το ρόλο στο Broadway!
Το διαζύγιο της έφερε το ρόλο στο Broadway!

Katie Holmes

Από τον Φροίξο Φυντανίδη 

Ο χωρισμός της από τον Tom Cruise, δείχνει να έχει ανανεώσει για τα καλά την Katie Holmes. Η 33χρονη ηθοποιός μοιάζει να έχει βρει την φρεσκάδα της, το χαμόγελό της, την ηρεμία της και την διάθεσή της να ασχοληθεί και πάλι σοβαρά με τα επαγγελματικά της. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, από το 2005 που γνώρισε τον Cruise, από ανερχόμενο αστέρι του Hollywood, αναλώθηκε σε λίγες και χωρίς ουσία εμφανίσεις στην μεγάλη οθόνη. Αλλά φαίνεται ότι όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. 

Η Holmes έχει ανακοινώσει ήδη την guest εμφάνισή της στο show Project Runway και την εμπλοκή της στην ταινία “Molly”, όπου συνυπογράφει το σενάριο και έχει αναλάβει την παραγωγή. Το μεγάλο της στοίχημα είναι η επιστροφή της στο Μπρόντγουεϊ φέτος το χειμώνα, με το έργο “Dead Accounts”. Μια πραγματική επιστροφή στον… τόπο του εγκλήματος. 

Πώς να ξεχάσει άλλωστε ότι η παρθενική της εμφάνιση στο Μπρόντγουεϊ το 2008, με το “All My Sons” ήταν μια μεγάλη καταστροφή. Οι μεγάλες εφημερίδες της Νέας Υόρκης την έθαψαν, αποκαλώντας την ερμηνεία της “στενάχωρη”, “ατύχημα”, “υπερβολική”. Και μέσα σε όλα είχε και αρκετούς Anonymous έξω από το θέατρο να της φωνάζουν “τρέξε, Katie, τρέξε” και “η Σαϊεντολογία σκοτώνει”, εξαιτίας του γάμου της με τον Cruise. Αυτός, όμως πλέον, ανήκει στο παρελθόν. Και η Holmes αν καταφέρει να κερδίσει τους κριτικούς στο Μπρόντγουεϊ θα έχει κάνει την πιο εντυπωσιακή επιστροφή. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR