counter

Γιατί καθυστερεί τον τρίτο της γάμο;

Γιατί καθυστερεί τον τρίτο της γάμο;
Γιατί καθυστερεί τον τρίτο της γάμο;

Britney Spears

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου

Και εκεί που όλοι μιλούσαν για «παρακμή» στην επαγγελματική, αλλά και την προσωπική της ζωή, η Britney Spears επανήλθε. Τουλάχιστον, στα προσωπικά της…

Από τον περασμένο Δεκέμβριο είναι αρραβωνιασμένη με τον ατζέντη της Jason Trawick, και ενώ όλοι περιμένουν το γάμο τους, σύμφωνα με πληροφορίες του αμερικανικού περιοδικού Star, πηγή αναφέρει ότι «δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία ή πλάνα για γάμο παρά το γεγονός ότι ο Jason ελπίζει ότι θα παντρευτούν μέχρι το Δεκέμβριο και επιθυμεί μια μεγάλη τελετή»

Ωστόσο, η Britney έχει δεύτερες σκέψεις. Ο λόγος; Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, «Η Britney είναι μπερδεμένη. Αυτός θα είναι ο τρίτος της γάμος, οπότε αναρωτιέται αν θα πρέπει να κάνει μια μεγάλη δεξίωση ή απλά να ρίξει τους τόνους»

Britney Spears

Στη φωτογραφία με τον Jason Trawick.

Να θυμίσουμε ότι η 30χρονη τραγουδίστρια έχει κάνει ένα σύντομο γάμο στο Las Vegas με το φίλο της Jason Allen Alexander , ο οποίος ήταν πολύ σύντομος και στην τελετή δεν φορούσε καν νυφικό (φωτογραφία πάνω), και έναν με τον Kevin Federline, ο οποίος ήταν πιο παραδοσιακός και λαμπρός (φωτογραφία κάτω).

Britney SpearsBritney Spears

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR