counter

Διαδηλώνει στους δρόμους της Ισπανίας. Δείτε το βίντεο.

Διαδηλώνει στους δρόμους της Ισπανίας. Δείτε το βίντεο.
Διαδηλώνει στους δρόμους της Ισπανίας. Δείτε το βίντεο.

Javier Bardem

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Και ενώ οι φήμες θέλουν τη γυναίκα του, Penelope Cruz, να είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, ο 43χρονος Javier Bardem κατέβηκε ένωσε χτες τη φωνή του με τους χιλιάδες Ισπανούς που είχαν κατακλύσει το κέντρο της Μαδρίτης και διαμαρτυρήθηκε για τα αυστηρά οικονομικά μέτρα που ετοιμάζεται να επιβάλλει η ισπανική κυβέρνηση.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ α΄ αντρικού ρόλου, ο ηθοποιός, μαζί με τον αδερφό του Carlos και τη μητέρα του Pilar, διαδήλωσε για την αύξηση του φόρου από 8% σε 21% στα εισιτήρια του κινηματογράφου και του θεάτρου.
Javier Bardem

Για την απόφασή του να κατέβει στους δρόμους, δήλωσε στους δημοσιογράφους: "Αυτό θα είναι το τελειωτικό χτύπημα για τον πολιτισμό μας. Είναι μια ιδιαίτερα άδικη κατάσταση, γιατί αυτή η κυβέρνηση, αντί να πιέσει το τραπεζικό σύστημα να πληρώσει, ρίχνει και πάλι το βάρος στους άνεργους και συνταξιούχους. Η χώρα θα αδειάσει και η κυβέρνηση με αυτά τα μερα θα σκοτώσει το μέλλον πολλών γενιών".

Ο διάσημος ηθοποιός, που δεν κρύβει τις αριστερές του πολιτικές πεποιθήσεις, είπε ακόμη ότι νιώθει τυχερός που κατάφερε να βγάλει χρήματα γυρίζοντας ταινίες στο εξωτερικό.

Δείτε το βίντεο με τον Javier να συνομιλεί με άλλους διαδηλωτές:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR