counter

Γιατί ταξίδεψε στην Κίνα;

Γιατί ταξίδεψε στην Κίνα;
Γιατί ταξίδεψε στην Κίνα;


Από την Πέπη Τυλιγάδη

Εκτός από διάσημη ηθοποιός, sex symbol,  σύζυγος και μητέρα, η Jessica Alba είναι και επιχειρηματίας. Αυτή η τελευταία της ιδιότητα, την οδήγησε στη… μακρινή Ανατολή, και συγκεκριμένα στη Shanghai. Η εταιρία της, την οποία ξεκίνησε τον Ιανουάριο με ένα ειδικό σε θέματα περιβάλλοντος συνεργάτη της, ονομάζεται "The Honest Company", πουλάει φιλικά στο περιβάλλον μη τοξικά βρεφικά και οικιακά είδη, και η Alba βρέθηκε στην Κίνα, μαζί με τους συνεργάτες της, για να προωθήσει τα προϊόντα της, αφήνοντας πίσω τον άντρα και τις δύο κόρες της.

Και μπορεί η ίδια να έχει συνηθίσει τους παπαράτσι που τρέχουν από πίσω της κάθε φορά που βγαίνει από το σπίτι της στο Los Angeles, όταν, όμως, αφήνει την Αμερική, αναλαμβάνει η ίδια να ενημερώσει με φωτογραφίες τους θαυμαστές της για το τι κάνει.  

Έτσι, και σ’ αυτό το ταξίδι της, η 31χρονη ηθοποιός δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο, καθώς ανήρτησε σε Twitter και Instagram σχεδόν καρέ- καρέ τα όσα έζησε στη ασιατική χώρα, δείχνοντας σαφώς γοητευμένη από την κουλτούρα της Ανατολής.

 



FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR