counter

Μετά από 15 χρόνια έρχεται το διαζύγιο;

 Μετά από 15 χρόνια έρχεται το διαζύγιο;
Μετά από 15 χρόνια έρχεται το διαζύγιο;

Melanie Griffith – Antonio Banderas

Έχει ένα τατουάζ με το όνομά του στο δεξί της χέρι, αλλά πιθανότατα να θελήσει να το εξαφανίσει σύντομα! Η Melanie Griffith και ο Antonio Banderas βρίσκονται κοντά στο διαζύγιο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Huffington Post.

Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα στο παρελθόν που ήθελαν το ζευγάρι να χωρίζει, αλλά δεν είναι και λίγα τα σχόλια για το φλογερό πάθος που χαρακτηρίζει τη σχέση τους 15 ολόκληρα χρόνια. Ωστόσο, όταν τον περασμένο Απρίλιο, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με τον ισπανό ηθοποιό να φιλά μια άγνωστη γυναίκα σε club του Cancun του Μεξικό, οι φήμες άρχισαν να παίρνουν άλλη διάσταση. Εκείνη άφησε αιχμές για το «τέλος». Και ο Λατίνος σταρ άρχισε να διεκδικεί τη γυναίκα του.

Αλλά η Melanie αυτή τη φορά μοιάζει αποφασισμένη. Αφορμή γι’ αυτό το συμπέρασμα αποτέλεσε το γεγονός ότι οι φωτογράφοι εντόπισαν την ηθοποιό, την προηγούμενη εβδομάδα, να τριγυρίζει στην πόλη του Λος Άντζελες, χωρίς τη βέρα στο χέρι της!

«Η Melanie είναι ένα ράκος και παλεύει με τον εγωισμό της, καθώς όλα αυτά τα χρόνια τυραννιέται από ζήλεια εξαιτίας της συνήθειας του άντρα της να  φλερτάρει  και της αδυναμίας που έχει ο σύζυγός της  στις ωραίες γυναίκες», αποκαλύπτει πηγή σε αμερικανικό site. Σύμφωνα με άλλη πηγή, το RadarOnline γράφει: « Ο Banderas θέλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Melanie ξανά και δεν επιθυμεί με τίποτα το διαζύγιο!», τη στιγμή που εκείνη έχει μετακομίσει στο σπίτι της οικογένειας στο Aspen, στο Κολοράντο.

Η σχέση τους έχει περάσει διάφορες δυσκολίες, ιδίως με τα θέματα εθισμού της ηθοποιού σε ουσίες.

Ο καιρός θα δείξει.   

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR