counter

"Στον άντρα μου, με γοήτευσε η αφοσίωση που έδειχνε στην κόρη του από τον πρώτο του γάμο"

"Στον άντρα μου, με γοήτευσε η αφοσίωση που έδειχνε στην κόρη του από τον πρώτο του γάμο"
"Στον άντρα μου, με γοήτευσε η αφοσίωση που έδειχνε στην κόρη του από τον πρώτο του γάμο"

Ναταλία Δραγούμη

Η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη μίλησε στο περιοδικό «Παιδί και Νέοι Γονείς» και την Κατερίνα Παπαγεωργίου για την οικογένεια της και το ρόλο της μητέρας, αλλά και τον άντρα της Έντι, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι, όταν τον γνώρισε, την επηρέασε το γεγονός πώς ήταν «καλός πατέρας» στην κόρη του από τον πρώτο του γάμο.  

Περιγράφοντας, λοιπόν, τα χαρακτηριστικά που τη δένουν μαζί του, είπε: «Ο Έντι μού προσφέρει μια τεράστια συναισθηματική ασφάλεια χωρίς να με κάνει να νιώθω εγκλωβισμένη. Επίσης είναι αυτό που λέμε αρσενικό, έχω δηλαδή την αγκαλιά που θέλω να χώνομαι μέσα. Είναι ο άντρας που θα τον ξεχώριζα στο πλήθος. Με επηρέασε επίσης όταν τον γνώρισα, η αφοσίωση που έδειχνε στην κόρη που έχει από τον πρώτο του γάμο, το γεγονός δηλαδή πως ήταν πολύ καλός μπαμπάς. Από εκεί και πέρα, έχει πολλά πάνω του που μου «την σπάνε», όπως έχω κι εγώ στοιχεία στον χαρακτήρα μου που δεν «τα πάει» καθόλου, αλλά γενικά τα βρίσκουμε.»

Όσο για το πώς περνάει με τα παιδιά της, την 9χρονη Κλειώ και τον 7χρονο Φίλιππο, αλλά και τη «θετή» της κόρη, ανέφερε: «Τα Σαββατοκύριακα έρχεται η 14χρονη αδελφή τους από τον πρώτο γάμο του Έντι και μένει μαζί μας, οπότε παίζουν πολύ δημιουργικά. Επίσης τα Σαββατοκύριακα τρώμε όλοι μαζί και είναι τέλεια, ενώ μαζί τους πηγαίνω εγώ για πατινάζ και ο Έντι για σέρφινγκ. Μου αρέσει ακόμα όταν μπαίνουν στην κουζίνα και μαγειρεύουν μόνα τους. Ευτυχώς έχουν μάθει από μικρά να προσέχουν τη διατροφή τους.»

Περισσότερα στο περιοδικό «Παιδί και Νέοι Γονείς» που κυκλοφορεί.

Εξώφυλλο Παιδί και Νέοι Γονείς (τεύχος 164)

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR