counter

Θα ανανεώσει το συμβόλαιό της ή θα "θυσιαστεί" λόγω κρίσης; Τι έγινε στο πρώτο ραντεβού

Θα ανανεώσει το συμβόλαιό της ή θα "θυσιαστεί" λόγω κρίσης; Τι έγινε στο πρώτο ραντεβού
Θα ανανεώσει το συμβόλαιό της ή θα "θυσιαστεί" λόγω κρίσης; Τι έγινε στο πρώτο ραντεβού

Όλγα ΤρέμηΣτο MEGA έχουν αποφασίσει να επιμείνουν στη λογική της λιτότητας, μιας και δεν μπορεί να αντιμετωπιστούν διαφορετικά τα προβλήματα που δημιουργούνται από  την οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα. Τα κανάλια αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα , λόγω της πτώσης της διαφημιστικής δαπάνης, με αποτέλεσμα τα budgets να μειώνονται δραστικά.

Έτσι, στο κανάλι της Μεσογείων, αποφάσισαν να συνεχίσουν με τον ίδιο βηματισμό. Ένα μήνα πριν, από το ειδησεογραφικό τμήμα του καναλιού απολύθηκαν 21 δημοσιογράφοι, οι οποίοι δεν δέχθηκαν να υπογράψουν ατομική σύμβαση εργασίας, που θα είχε σαν αποτέλεσμα τη μείωση του μισθού τους, αλλά και ελαστικές εργασιακές σχέσεις με το κανάλι. Ανάμεσα τους, δημοσιογράφοι που συνέδεσαν το όνομά τους με το δελτίο ειδήσεων για χρόνια, όπως η Μαρία Καρχιλάκη, ο Θάνος Πασχάλης,ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, η Αθηνά Κουφοπάνου, η Μαρία Παπουτσάκη, η Μαίρη Λαμπαδίτη, ο Δημήτρης Παπαντωνίου, η Μαίρη Ορφανίδη, ο Ανδρέας Παπαδημητρίου, ο Σταμάτης Γιαννίσης, ο Γιώργος Θαναηλάκης, ο Κώστας Καζακόπουλος, ο Σταύρος Καπάκος, η Μαργαρίτα Βεργολιά.

Αυτό το καλοκαίρι,όμως, λήγει και το συμβόλαιο της Όλγας Τρέμη, της κυρίας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού. Οι δυσκολίες είναι δεδομένες, καθώς η οικονομική πολιτική του Mega επιβάλλει “γενναίες" μειώσεις. 

Που οδήγησε η πρώτη συζήτηση

Το συμπέρασμα από την πρώτη κουβέντα που έκαναν ο  διευθυντής ενημέρωσης του καναλιού, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, και η anchorwoman είναι πως πρέπει να… τα ξαναπούν! Η μορφή που θα έχει το δελτίο που θα παρουσιάσει το MEGA τη νέα σεζόν αποτελεί, πλέον, ένα σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες. Δέν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος μπορεί να χρειαστεί να πάρει δυσάρεστες αποφάσεις, καθώς η διατήρηση του υπάρχοντος “μοντέλου” με τα συγκεκριμένα πρόσωπα στα τηλεοπτικά "παράθυρα" θεωρείται αρκετά δύσκολη. Μήπως θα πρέπει να θυσιαστεί κάποιος εκ των Όλγα Τρέμη, Γιάννη Πρετεντέρη και Παύλου Τσίμα ως άλλη “Ιφιγένεια” για να φυσήξει “ούριος άνεμος” εν μέσω “οικονομικής άπνοιας”;

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR