counter

Το δημόσιο "καυτό" φιλί τους! (Δείτε το video)

Το δημόσιο "καυτό" φιλί τους! (Δείτε το video)
Το δημόσιο "καυτό" φιλί τους! (Δείτε το video)

Michelle Obama - Barack Obama

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Δεν ξέρουμε αν ήταν διαφημιστικό τρικ για να ενισχύσει την προεκλογική του εκστρατεία, αλλά ο Μπάρακ Ομπάμα κέρδισε πολλούς πόντους στις καρδιές των ψηφοφόρων. Την ώρα που παρακολουθούσαν έναν αγώνα μπάσκετ έδωσε ένα "καυτό" φιλί στο στόμα στη γυναίκα του, Μichelle.

Το τρυφερό στιγμιότυπο που κατέγραψαν οι κάμερες έγινε σε ημίχρονο του αγώνα μεταξύ των ομάδων Αμερικής και Βραζιλίας στη Ουάσινγκτον.

Μη νομίζετε ότι την πρωτοβουλία την πήραν οι ίδιοι. Το φιλί δόθηκε κατόπιν απαίτησης των φιλάθλων που βρίσκονταν στο γήπεδο. Στην Αμερική οι κάμερες του σταδίου κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημιχρόνων εστιάζουν σε διάφορα ζευγάρια που φιλιούνται. Στο πρώτο ημίχρονο η κάμερα ζούμαρε στον Αμερικανό Πρόεδρο και τη σύζυγό του, αλλά ο Μπάρακ Ομπάμα έδειξε να ντρέπεται και δεν φίλησε τη Michelle. Στο τέταρτο, όμως, ημίχρονο όταν η κάμερα «έπεσε» και πάλι πάνω τους το κοινό άρχισε να παρακαλεί για ένα φιλί και η μεγαλύτερή τους κόρη, η οποία καθόταν δίπλα στο μπαμπά της, τους παρότρυνε να το κάνουν. Έτσι, ο Πρόεδρος αγκάλιασε την Πρώτη κυρία  και της έδωσε ένα φιλί στο στόμα και άλλο ένα στο μέτωπο.

Ο κόσμος ενθουσιασμένος φώναζε: «4 χρόνια ακόμα!», εννοώντας ότι θα τον ψηφίσουν ώστε να επανεκλεγεί.

Δείτε το video:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR