counter

"Δεν πουλάω το σπίτι μου στην Βουλιαγμένη!"

"Δεν πουλάω το σπίτι μου στην Βουλιαγμένη!"
"Δεν πουλάω το σπίτι μου στην Βουλιαγμένη!"

Λευτέρης Πανταζής 

Απο τη Δήμητρα Δάρδα

Πολύς λόγος έγινε τελευταία και για την αγγελία πώλησης του σπιτιού του στην Βουλιαγμένη. Ωστόσο, ο δημοφιλής τραγουδιστής ξεκαθάρισε: «Δεν το πουλάω. Και δεν με πήραν να το διασταυρώσουν. Επίσημα, όχι, δεν το πουλάω. Το σπίτι αυτό το έφτιαξα για την κόρη μου». Και προσθέτει: «Πρόκειται για μια παρεξήγηση. Ένας επιστήθιος φίλος μου, Ρώσος τραπεζίτης, που με είχε επισκεφθεί στη Βουλιαγμένη, εντυπωσιασμένος από την αρχιτεκτονική του σπιτιού, αλλά και από την καταπληκτική τοποθεσία, με ρώτησε αν το πουλάω. Μεταξύ αστείου και σοβαρού, του είπα πως, αν μου γινόταν μια σοβαρή πρόταση, θα το πουλούσα για 15.000.000 ευρώ. Εκείνος απάντησε ότι θα το «φροντίσει» προσωπικά και δεν έχασε ευκαιρία. Φωτογράφισε τους χώρους, έδωσε το υλικό σε μεσιτικό γραφείο και έγινε η ανάρτηση της πώλησης, χωρίς οι μεσίτες να με ρωτήσουν αν ήθελα να δημοσιευθεί. Αυτό είναι όλο».

Αντί για πώληση, ο Λευτέρης Πανταζής είναι έτοιμος να κάνει μια καινούρια αγορά. Ένα δώρο στην αγαπημένη του κόρη, Κωνσταντίνα, αξίας αρκετών χιλιάδων δολαρίων.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής όλο αυτό το διάστημα βλέπει αγγελίες πωλήσεων σπιτιών μέσω ίντερνετ στο μακρινό Μαϊάμι με σκοπό να αγοράσει μια παραθαλάσσια μεζονέτα στην μονάκριβή του κόρη. «Της το έχω τάξει! Της είπα "άμα ακούς τον  μπαμπά, δεν θα χάσεις, ειδάλλως θα σε φέρω πίσω στην Ελλάδα"» δηλώνει χαριτολογώντας στο FTHIS.GR ο Λευτέρης Πανταζής.

Η 21χρονη Κωνσταντίνα, που σπουδάζει θέατρο, κινηματογράφο και σκηνοθεσία στο Miami University, έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει πολύ υπερήφανο τον μπαμπά της. Είναι αριστούχα, διαβάζει πολύ και έχει ελάχιστο χρόνο για την προσωπική της ζωή.

Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής με τη μοναχοκόρη του, Κωνσταντίνα, στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του στη Βουλιαγμένη.

 

«Στο Μαϊάμι έχω πολλούς φίλους που φροντίζουν την κόρη μου και είναι εκεί για ό,τι χρειαστεί. Εκείνοι επέμεναν να της αγοράσω σπίτι και μάλλον έχω καταλήξει. Είναι μια καταπληκτική μεζονέτα που βρίσκεται στην παραλία και απέχει περίπου 20 λεπτά από το Πανεπιστήμιο της. Πάνω βρίσκονται οι κρεβατοκάμαρες, κάτω το σαλόνι με την κουζίνα, ενώ διαθέτει μεγάλο κήπο και πισίνα. Δεν έχω δώσει προκαταβολή, έχω όμως συμφωνήσει. Οι τιμές στα σπίτια έχουν πέσει πολύ. Κι εκεί έχουν κρίση, μην νομίζεις!».

Αν και έχει βρεθεί πολλές φορές στο Μαϊάμι για εμφανίσεις, ελάχιστες κατάφερε να επισκεφθεί την Κωνσταντίνα; «Λόγω πολλαπλών επαγγελματικών υποχρεώσεων, μία φορά μόνο έχω καταφέρει να πάω. Αλλά ήταν η καλύτερη! Παρακολούθησα μια παράστασή της και ένιωσα ο πιο ευτυχισμένος πατέρας όλου του κόσμου»!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR