counter

O θάνατος του γιου του Sylvester Stallone προήλθε από υπερβολική δόση χαπιών

O θάνατος του γιου του Sylvester Stallone προήλθε από υπερβολική δόση χαπιών
O θάνατος του γιου του Sylvester Stallone προήλθε από υπερβολική δόση χαπιών

Sage Stallone

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Μία μέρα μετά την είδηση για το ξαφνικό θάνατο του Sage Stallone, γιου του διάσημου ηθοποιού  Sylvester Stallone, νέες πληροφορίες έρχονται να ρίξουν φως στην υπόθεση. Οι αρχές, αν και θεωρούν ότι χωρίς τα τοξικολογικά αποτελέσματα είναι πολύ νωρίς για να καταλήξουν στα αίτια του θανάτου, υποστηρίζουν ότι κατά πάσα πιθανότητα ο θάνατος του 36χρονου Sage προήλθε από υπερβολική χρήση χαπιών. Στις αναφορές τους οι πρώτοι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι περιέγραψαν πως το δωμάτιο του ήταν γεμάτο τσιγάρα, φαγητά και πολλά μπουκάλια με χάπια. Το κοντινό του περιβάλλον όμως υποστηρίζει πως  "Ο Sage δεν ήταν άνθρωπος των καταχρήσεων και δεν του άρεσε καθόλου του αλκόολ". Τα σενάρια ότι περνούσε μια δύσκολη ψυχολογικά περίοδο φούντωσαν. Όμως, καμία ανακοίνωση δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής από την οικογένειά του.

Ο Sage, ο πατέρας του Sylvester και η μητέρα του Sacha Czack σε παλιότερες ευτυχισμένες στιγμές.

Sage Stallone

Μία ακόμα πληροφορία που σοκάρει, αλλά δεν έχει διασταυρωθεί, λέει ότι ο Sage ήταν νεκρός αρκετές μέρες πριν τον ανακαλύψει η οικονόμος του σπιτιού. Η οικονόμος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ο Sage της είχε δώσει σαφείς οδηγίες όχι μόνο να μην μπαίνει ποτέ στο δωμάτιο του, αλλά δεν της επέτρεπε καν να χτυπάει την πόρτα! Η μητέρα του Sasha  ήταν εκείνη που πήρε τηλέφωνο την οικονόμο και της ζήτησε να μπει στο δωμάτιο του γιου της.

Μπαμπάς και γιος στα γυρίσματα του Rocky V

Sage Stallone
Ο Sylvester Stalone μετά τη λιτή ανακοίνωση για το πόσο συντετριμένος είναι για την απώλεια, δεν επιθυμεί να εμφανιστεί πουθενά και να μιλήσει στους δημοσιογράφους.Ο θάνατος του Sage είναι ακόμα μία περίπτωση παιδιού με διάσημους γονείς που χάνει τη ζωή του πρόωρα,προφανώς, από ουσίες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR