counter

Ο Εμίρης του Κατάρ αγοράζει τον Οίκο Valentino για τα μάτια της αγαπημένης του Μοζά!

Ο Εμίρης του Κατάρ αγοράζει τον Οίκο Valentino για τα μάτια της αγαπημένης του Μοζά!
Ο Εμίρης του Κατάρ αγοράζει τον Οίκο Valentino για τα μάτια της αγαπημένης του Μοζά!

Πριγκίπισσα Μότζα του Κατάρ

Ο Εμίρης Χαμάντ Μπιν Χαλί Αλ Τανί είναι έτοιμος να δώσει σε μετρητά το ποσό των 600.000.000 ευρώ για να αποκτήσει τον διάσημο Ιταλικό οίκο μόδας Valentino και να τον... δωρίσει στην αγαπημένη του σύζυγο, Μοζά.

Όπως γράφουν οι Financial Times, η "χρυσή" οικογένεια του Κατάρ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και το deal προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο ως το τέλος του μήνα. Στο άρθρο αναφέρεται, επίσης, πως εάν η εξαγορά γίνει απευθείας από την βασιλική οικογένεια σαν προσωπικό απόκτημα (και όχι από το Κατάρ Holding ή τα κρατικά επενδυτικά ταμεία του), η ίδια θα αποκτήσει και την άδεια εκμετάλλευσης της εταιρίας Missoni.

Ο  Διευθύνων Σύμβουλος του οίκου Valentino, Stefano Sassi, με ανακοίνωση τύπου σχολιάσε: "Ο Valentino έχει δει αυξανόμενο ενδιαφέρον από έναν αριθμό  αγοραστών. Σε αυτό το πλαίσιο, μία αποκλειστικότητα έχει χορηγηθεί σε έναν από τους πιθανούς αγοραστές, οι οποίοι εξέφρασαν ενδιαφέρον για την αγορά του Οίκου και αναμένεται να λήξει τον Ιούλιο", χωρίς, ωστόσο, να ανακοινώσει το όνομα του αγοραστή.

Το ενδιαφέρον της "χρυσής" οικογένειας του εμιράτου για τον πολυτελή Οίκο Μόδας φαίνεται πως δεν είναι απλά επενδυτικό, αν τελικά τον δωρίσει στην πιο ευνοούμενη σύζυγό του, την Μοζά, η οποία δηλώνει φανατική θαυμάστρια του κορυφαίου σχεδιαστή.

Πριγκίπισσα Μόζα του Κατάρ

Ο σχεδιαστής Βαλεντίνο (Γκραβάνι), που έχει την δική του λαμπερή ιστορία στον χώρο, έχει ντύσει τις διασημότερες σταρ του Χόλυγουντ και όχι μόνο. Απο την Τζάκι Ωνάση, την Γκρέτα Γκάρμπο, την Σοφία Λόρεν και την Λαίδη Νταϊάνα μέχρι τις Γκουίνεθ Πάλτροου, Τζούλια Ρόμπερτς και πολλές άλλες.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο  Εμίρης του Κατάρ πρόσφατα απέκτησε προς 5.000.000 ευρώ το ελληνικο νησάκι Οξιά στο Ιόνιο Πέλαγος, ενώ προχώρησε και στην αγορά της πιο κοσμικής ακτής της Σαρδηνίας "Costa Smeralda". Στα περιουσιακά του "τρόπαια" φιγουράρει μεταξύ άλλων και το γνωστό πολυκατάστημα του Λονδίνου "Harrods", που πέρασε στα χέρια του για 1.5.000.000 λίρες. Θεωρείται, επίσης, ένας από τους πιο ενεργούς επενδυτές του κόσμου, με συμμετοχή μετοχών στη γερμανική εταιρεία κατασκευής σπορ αυτοκινήτων Porsche και την βρετανική τράπεζα Barclays.

Απο την Δήμητρα Δάρδα

 

Ο Εμίρης και η κομψή σύζυγός του, Μοζά, ανταλλάσσουν χειραψία με τον Αντόνιο Μπαντέρας και τη Μέλανι Γκρίφιθ. 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR