counter

"Η Ελένη έχει περάσει από δύσκολες καταστάσεις"

"Η Ελένη έχει περάσει από δύσκολες καταστάσεις"
"Η Ελένη έχει περάσει από δύσκολες καταστάσεις"

Άση Μπήλιου

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Σε συνέντευξή που παραχώρησε στην εφημερίδα «Espresso της Κυριακής», η Άση Μπήλιου μίλησε για το μέλλον της τηλεοπτικής της εκπομπής «Stars System» και την συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη.

Η γνωστή αστρολόγος επιβεβαίωσε πως συνεχίζεται η συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA και τη νέα χρονιά, υπογράφοντας, μάλιστα, δύο ξεχωριστά συμβόλαια, ένα που αφορά τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη και ένα ακόμη που αφορά την εκπομπή αστρολογίας που παρουσιάζει κάθε Κυριακή μεσημέρι. Η ίδια, μάλιστα, παραδέχτηκε πως δέχτηκε μειώσεις όπως όλοι και στις απολαβές της, αλλά και στο γενικότερο budget της εκπομπής της.

Ακόμη, η Άση Μπήλιου μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη και τη μεταξύ τους συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια: «Ακριβώς επειδή έχει ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το αντικείμενο, της αρέσει να ασχολείται, της αρέσει να διαβάζει, μπορούμε να επικοινωνήσουμε και σε μια άλλη γλώσσα με την Ελένη, τη γλώσσα της αστρολογίας. Αυτό εμένα μου δίνει χαρά, γιατί καταλαβαίνει και δεν χρειάζεται να της εξηγώ πάρα πολλά πράγματα. Δηλαδή, έχει βασική γνώση. Από εκεί και έπειτα, έχουμε μια πολύ καλή επαφή και νομίζω φαίνεται κιόλας». Παράλληλα, για την ίδια τη 42χρονη παρουσιάστρια ανέφερε: «Το πιστεύω ότι η Ελένη έχει άστρο. Θεωρώ ότι η Ελένη είναι πολύ έξυπνη και ότι ξέρει πολύ καλά πώς να χειρίζεται καταστάσεις. Πιστεύω ότι έχει περάσει από δύσκολες καταστάσεις, τις έχει διαχειριστεί ιδανικά και αυτό φαίνεται στον χρόνο. Τη στιγμή που κάτι συμβαίνει, πιθανότατα να μην μπορείς να καταλάβεις αν ο άλλος το διαχειρίζεται σωστά ή όχι. Όμως, η μέχρι τώρα πορεία της έχει δείξει ότι η διαχείρισή της σε επαγγελματικό επίπεδο ήταν άψογη. Άρα, θα έλεγα ότι ένας άνθρωπος που τα καταφέρνει τόσα πολλά χρονιά σε μια αρένα αιμοδιψή, όπως είναι η τηλεόραση, αν μη τι άλλο, έχει ικανότητα. Πέρα από την τύχη που μπορεί να έχει. Χρειάζεται και η τύχη, την οποία έχει η Ελένη, χρειάζεται όμως και ικανότητα. Με το ένα από τα δύο δεν προχωράς».

Η Άση Μπήλιου, επίσης, απάντησε και στους επικριτές της αστρολογίας, λέγοντας: «Δεν με ενδιαφέρει. Δεν είμαι ιεραπόστολος της αστρολογίας. Συγγνώμη, αλλά πραγματικά δεν με αφορά καθόλου. Αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει το θέμα ή το αμφισβητεί, έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Αυτό που λέω εγώ είναι ότι πριν απορρίψεις κάτι, πρώτα γνώρισέ το. Αυτή είναι η θέση μου και για όσους αμφισβητούν και άλλα πράγματα. Δεν μπορείς να αμφισβητείς κάτι χωρίς να το γνωρίζεις. Αν το γνωρίσεις πρώτα και το αμφισβητήσεις, δεν έχω κανένα θέμα. Με επιχειρηματολογία έλα και εξήγησέ μου», ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης ανέφερε: «Κατ’ αρχάς δεν είμαι θεός. Δεν έχω μυστικές δυνάμεις. Δεν επικοινωνώ με τον Θεό και δεν μου μηνύει τις βουλές του. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να είμαι σαν ένα GPS στις ζωές των ανθρώπων. Δηλαδή, τους λέω παρακάτω τι έχουν να δουν στο διάβα τους, στον χάρτη τους, εκεί που οδηγούν. Δεν μπορώ να αποτρέψω κάτι που μπορεί να τους συμβεί. Μπορώ απλώς να τους προετοιμάσω για μια πιο δύσκολη περίοδο στη ζωή τους. Από εκεί και έπειτα ο καθένας έχει την ελεύθερη βούληση του. Δηλαδή, δεν θα αποφασίσω εγώ για εκείνος. Αν πρέπει να πάρει την παράκαμψη ή πρέπει να πάει από τον άλλον δρόμο, θα αποφασίσει μόνος του».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR