counter

To διαζύγιο της χρονιάς. Ποιοι λόγοι τους οδήγησαν στο χωρισμό.

To διαζύγιο της χρονιάς. Ποιοι λόγοι τους οδήγησαν στο χωρισμό.
To διαζύγιο της χρονιάς. Ποιοι λόγοι τους οδήγησαν στο χωρισμό.

Tom Cruise Katie Holmes

Από την Πέπη Τυλιγαδη

Η Katie Holmes, με μία κίνηση που έπιασε απροετοίμαστο τον δημοσιογραφικό κόσμο, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Tom Cruise ισχυριζόμενη ασυμφωνία χαρακτήρων. «Είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα της Katie και της οικογένειας της. Πρωταρχικό μέλημα της παραμένει το καλύτερο για τη Suri», δήλωσε ο δικηγόρος της αμέσως μετά την δημοσιοποίηση της αίτησης.  Η Katie στα χαρτιά που κατέθεσε ζητά από τον Cruise ένα σημαντικό ποσό ως διατροφή και επιθυμεί να γίνει η μοναδική κηδεμόνας της 6χρονης Suri. Η Katie έχει ήδη μετακομίσει από το διαμέρισμα του ζευγαριού στη Νέα Υόρκη και το περιβάλλον του 49χρονου  ηθοποιού  αναφέρει ότι ο ίδιος είναι σοκαρισμένος με την είδηση και βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Δύο μέρες πριν την αίτηση διαζυγίου η Katie κυκλοφορούσε με τη βέρα της στους δρόμους της Νέας Υόρκης! Αδιάσειστη απόδειξη η φωτογραφία.

Tom Cruise Katie Holmes


Οι κακές γλώσσες λένε ότι οι πραγματικοί λόγοι του διαζυγίου ήταν η εμμονή του Tom με τη σαιεντολογία, που επηρέαζει την ανατροφή της κόρης τους! Μην ανησυχείτε πολλά «άπλυτα» θα βγουν στη φόρα και θα σας ενημερώσουμε για όλα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR