counter

Το χρονικό του χωρισμού τους μετά από 13 χρόνια μαζί.

Το χρονικό του χωρισμού τους μετά από 13 χρόνια μαζί.
Το χρονικό του χωρισμού τους μετά από 13 χρόνια μαζί.

Φωτεινή Δάρρα - Δημήτρης Παπαδημητρίου

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Φωτεινή Δάρρα μετά από 13 σχέσης δεν είναι πλέον ζευγάρι, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Το ζευγάρι ήταν μαζί, από τότε που η Φωτεινή Δάρρα χώρισε με τον δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση- λίγο καιρό μετά τον γάμο τους που κράτησε μόλις μια εβδομάδα- και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου έβαλε τέλος στη σχέση του με την ηθοποιό Βίκυ Βολιώτη.

Από εκείνη τη στιγμή οι δυο τους έγιναν αχώριστοι, και συζούσαν στη μεζονέτα της οικογένειας Παπαδημητρίου στο Παλαιό Φάληρο. Η ζωή της Φωτεινής Δάρρα ήταν κάπως ιδιαίτερη, πράγμα που σύμφωνα με το δημοσίευμα δημιουργούσε τις αντιδράσεις της οικογένειας Παπαδημητρίου. «Στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια συζητάνε για την εμμονή της με την τάξη και την καθαριότητα (χρησιμοποιεί αποκλειστικά δικά της καλλυντικά γιατί φοβάται τα μικρόβια, καθαρίζει συνέχεια το σπίτι της), τα πανάκριβα ρούχα με τα οποία ντύνεται στις εμφανίσεις της, τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται την εικόνα της στον Τύπο, αλλά και το εντυπωσιακό μαύρο υβριδικό τζιπ που οδηγεί (δώρο όπως λένε του συντρόφου της) […] Φέρνει σε δύσκολη θέση και τον κύκλο της οικογένειας Παπαδημητρίου αλλά και τον ίδιο τον Δημήτρη που είχε συνηθίσει σε έναν πιο ήρεμο τρόπο ζωής» αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα".

Μάλιστα, άνθρωποι από τον κύκλο του ζευγαριού που μίλησαν στην εφημερίδα είπαν ότι: «Τον κούραζε που για κάθε εμφάνιση έπρεπε να γίνεται τέτοια φασαρία. Κόσμος έμπαινε και έβγαινε στο σπίτι για να της φτιάξει την εμφάνιση και αυτό ήταν πολύ ενοχλητικό». Άλλη φίλη του ζευγαριού εξήγησε: «Η Φωτεινή τον ζήλευε πολύ. Μπορεί κάποιος να πιστεύει το αντίθετο, αλλά η αλήθεια είναι ότι εκείνη τον ζήλευε πολύ περισσότερο από ότι εκείνος. Και έχει κάνει όλα εκείνα που κάνουμε οι γυναίκες όταν ζηλεύουμε», ενώ συνέχισε: «Ήταν γαντζωμένοι ο ένας πάνω στον άλλον. Και ίσως λίγο παραπάνω η Φωτεινή».

Τέλος, ο ίδιος άνθρωπος τόνισε στην εφημερίδα: «Την ίδια στάση που τήρησαν στη σχέση τους θα τηρήσουν και στον χωρισμό τους. Είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να ακούσουμε κανέναν από τους δυο να μιλάει άσχημα για τον άλλον […] Η Φωτεινή έχει δημιουργήσει πολλές αντιπάθειες και κόντρες. Ελπίζω να μην της σταθούν εμπόδιο στην καριέρα της από εδώ και πέρα».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR