counter

«Όποτε κούρευα τη μαμά μου, έκλαιγε!»

«Όποτε κούρευα τη μαμά μου, έκλαιγε!»
«Όποτε κούρευα τη μαμά μου, έκλαιγε!»

Τρύφωνας Σαμαράς

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» για να παρουσιάσει χτενίσματα για το καλοκαίρι και επί της ευκαιρίας συζήτησε με την Ελένη Μενεγάκη για διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή του.

Η 42χρονη παρουσιάστρια μόλις τον καλωσόρισε του επεσήμανε πως έχει το ίδιο επίθετο με τον νέο πρωθυπουργό, ρωτώντας μάλιστα και για την καταγωγή του: «Κάτι έχει αυτό το όνομα τελικά. Δεν είναι τυχαίο. Εγώ είμαι από την Κοζάνη, από ένα χωριό που λέγεται Αναράχη. Είναι πολύ ωραία, με πολύ ωραίο πράσινο. Είναι δίπλα στη Φλώρινα».

Ο Τρύφωνας θυμήθηκε στιγμές από την παιδική του ηλικία με τους γονείς του,  μιλώντας και για τον αγαπημένο οικογενειακό προορισμό διακοπών: «Το σπίτι που μένει ο μπαμπάς μου τώρα είναι στο χωριό της μητέρας μου. Σώγαμπρος που λένε… Ενώ πέθανε η μαμά μου, στο χω πει αυτό, ο μπαμπάς μου μένει στο σπίτι το πατρικό που έχουμε στο χωριό της μαμάς μου. Στην Ποταμιά, στη Μεγαλόπολη. Έχουμε χτίσει σπίτι και ο μπαμπάς μου μένει εκεί. Εκεί πάω λίγο, αλλά επειδή μου θυμίζει πολύ τη μάνα μου, με πιάνει ξέρεις… Και στο πατρικό μου το σπίτι στον Άγιο Δημήτριο πάλι δεν μπορώ να πάω. Με πιάνει κάτι».

Δες, ακόμη, τον Τρύφωνα Σαμαρά να μιλάει για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε όταν προσπαθούσε να χτενίσει τη μητέρα του, αλλά και για τις φορές που συνεργάστηκε μια διάσημα top models παγκοσμίου φήμης.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR