counter

Ονειρεύτηκε το δολοφόνο της!

Ονειρεύτηκε το δολοφόνο της!
Ονειρεύτηκε το δολοφόνο της!

Αγγελική Νικολούλη

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο.

Στο «Πρώτο Θέμα» μίλησε η Αγγελική Νικολούλη για την πρώτη της συγγραφική απόπειρα, με το βιβλίο «Ονειρεύτηκα τον δολοφόνο σου», που κυκλοφορεί στις 2 Ιουλίου.

«Με αυτήν την ιστορία είχα ένα περίεργο δέσιμο, καθώς βίωσα κάτι έντονο και μεταφυσικό. Ήταν σαν κάτι να τράβαγε το θύμα κοντά μου… Το περιεχόμενο είναι αληθινό, με πολύ ελάχιστα στοιχεία μυθοπλασίας» παραδέχτηκε η επιτυχημένη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος.

Ακόμα, η Αγγελική Νικολούλη μίλησε και για τη μαγική συνταγή που την οδηγεί στην ανακάλυψη του δολοφόνου στην κάθε υπόθεση: «Είναι πολλά μαζί: ένστικτο, εμπειρία, παρατηρητικότητα, αλλά και φαντασία. Μπαίνοντας στον χώρο του αστυνομικού ρεπορτάζ αντιλήφθηκα ότι κάθε έγκλημα είναι και ένας γρίφος που προσπαθούσα να λύσω μέσα από δικές μου οδούς. Είχα πάντα την αγωνία να βρω απαντήσεις ζωντανεύοντας τις τελευταίες στιγμές του θύματος. Έμπαινα στα σπίτια τους, παρατηρούσα τον χώρο, γνώριζα την οικογένεια και τον φιλικό περίγυρο. Είμαι της άποψης ότι ο χώρος μιλάει, όπως μιλά και το θύμα. Το θέμα είναι να έχεις τα αφτιά σου ανοιχτά για να μπορέσεις να ακούσεις…».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR