counter

Το νέο κορίτσι του σταρ και η αιτία του διαζυγίου.

Το νέο κορίτσι του σταρ και η αιτία του διαζυγίου.
Το νέο κορίτσι του σταρ και η αιτία του διαζυγίου.

Depp

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Λίγες μέρες μετά τον επίσημο χωρισμό του Johnny Depp με την τραγουδίστρια Vanessa Paradis, έρχεται το κοντινό τους περιβάλλον να αποκαλύψει τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Προς έκπληξη.... κανενός, το διαζύγιο ήταν επιθυμία του Depp καθώς ένιωθε πιεσμένος από την ήρεμη ζωή που επιθυμούσε να κάνει η Vanessa.
«O Depp δεν ήθελε να είναι πια με τη Vanessa. Ήθελε να είναι ελεύθερος και να δοκιμάσει καινούρια πράγματα στη ζωή του. Την είχε βαρεθεί τόσο που η σχέση τους τον έκανε μίζερο. Η φλόγα είχε σβήσει πολύ καιρό. Ο Johnny ήθελε περισσότερα από τη ζωή και θεωρούσε ότι η Vanessa αξίζει να είναι, και εκείνη, ευτυχισμένη. Δεν υπάρχει στη ζωή του κάποιο δυνατό φλερτ και ούτε στα άμεσα σχέδια του επιθυμεί να μπει σε σοβαρή σχέση. Το μόνο που θέλει είναι να περνάει καλά. Ο ίδιος ήθελε να δώσει τέλος στη σχέση του με τη Vanessa από πέρσι. Προσπαθούσε να φύγει από αυτήν για μεγάλο διάστημα. Αυτό που τον ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι να συνεχίσει να περνάει χρόνο με τα δύο τους παιδιά και να παραμείνει δίπλα τους σε καθημερινή βάση». Τώρα πώς θα το καταφέρει αυτό δεν το ξέρει κανένας, αφού ο Johnny Depp μετά το χωρισμό του επέστρεψε μόνιμα στην Αμερική, ενώ η Vanessa θα παραμείνει στη βίλα του ζευγαριού στη Γαλλία.
Βέβαια το κύριο ερώτημα που απασχολεί τα tabloids δεν είναι αυτό, αλλά ποιο είναι το νέο κορίτσι του Depp;

Depp

To νέο αντικείμενο του πόθου του φημολογείται πως είναι η gay ηθοποιός Amber Heard.

Πολλά περιοδικά αναφέρουν ότι η ηθοποιός Amber Heard αποτέλει το νέο του ερωτικό ενδιαφέρον. Μπορεί η Amber να δηλώνει ομοφυλόφιλη, αλλά τα ταξιδάκια τους με το ιδιωτικό αεροπλάνο του Depp στο Las Vegas και οι επισκέψεις της ηθοποιού στα γυρίσματα της νέας ταινίας του δείχνουν ότι το κορίτσι για χάρη του διεύρυνε τους σεξουαλικούς της ορίζοντες!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR