counter

«Η ελληνική τηλεόραση είναι πάτος!»

«Η ελληνική τηλεόραση είναι πάτος!»
«Η ελληνική τηλεόραση είναι πάτος!»

Μέμος Μπεγνής

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο - Αντωνάτο.

Στην εκπομπή "Every Day Girls" του "MTV" βρέθηκε καλεσμένος ο Μέμος Μπεγνής τη Δευτέρα 18 Ιουνίου και μίλησε για το τηλεοπτικό τοπίο, αλλά και για τη θέση που έχει ο έρωτας στη ζωή του.

Για την ελληνική τηλεόραση ο γνωστός ηθοποιός είπε χωρίς να μασάει τα λόγια του: "Όταν βλέπω τηλεόραση ντρέπομαι. Δεν βλέπω τίποτα. Δεν μου αρέσει τίποτα στην τηλεόραση. Τα τούρκικα σήριαλ είναι αίσχος. Οι κουτσομπολίστικες εκπομπές είναι αισχρές πραγματικά. Από τη μία λέω αισχρές και από την άλλη βγαίνουμε εκεί. Δεν βρίζω όλες τις εκπομπές, απλά κάποια στιγμή και σε εκπομπές που δεν γουστάρεις θα πας για να διαφημίσεις τη δουλειά σου. Εγώ έχω αρνηθεί πολλές φορές να πάω σε κάποια εκπομπή. Η ελληνική τηλεόραση είναι πάτος. Δεν πάει άλλο!".


Μίλησε, όμως, και για τους διάσημους που φωτογραφίζονται από paparazzi σε ιδιωτικές τους στιγμές" Δεν έχω καλέσει ποτέ φωτογράφο και αν ΄'εχει συμβεί θέλω να έρθει ένας φωτογράφος να με διαψεύσει. Ξέρω πολλές περιπτώσεις που έχει συμβεί αυτό. Αν το πάρεις λογικά δεν μπορεί εγώ να πάω στο αεροδρόμιο γιατί ταξιδεύω για κάπου, και να είναι εκεί ένας φωτογράφος χωρίς να τον έχω καλέσει. Ή να είμαι στο βουνό σε ένα εστιατόριο και να είναι εκεί ο φωτογράφος. Δεν μπορεί! Στις διακοπές, στο αεροδρόμιο, στη φύση, στην παραλία δεν γίνεται να είναι εκεί".

Μέμος Μπεγνής

Επίσης. ο Μέμος Μπεγνής για τις ερωτικές του σχέσεις λέγοντας: "Σε μια κοπέλα με μαγεύει το βλέμμα. Ο έρωτας όμως είναι περαστικός", αλλά και για την απιστία: "Η απιστία είναι θεμιτή! Η απιστία για μένα είναι υπερεκτιμημένη, όπως και το σεξ. Όταν γίνει μόνο σαρκικά εγώ προσωπικά δεν θα προκαλέσω χαμό, μπορώ να το δικαιολογήσω. Έχω συγχωρήσει απιστία στη ζωή μου γιατί όταν γίνεται φταίνε και οι δύο. Αν αυτό το συζητήσεις και το βάλεις κάτω πολιτισμένα, μπορεί η σχέση σου να γίνει ακόμα πιο δυνατή. Αν ξαναγίνει φεύγω, αλλά και πάλι δεν θα κάνω φασαρία"

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR