counter

Θα μαγειρέψει για τους αρχηγούς της Ευρώπης.

Θα μαγειρέψει για τους αρχηγούς της Ευρώπης.
Θα μαγειρέψει για τους αρχηγούς της Ευρώπης.

Έκτορας Μποτρίνι

Από την Σίσσυ Στρέμπα

Γνωρίζοντας τις γαστριμαργικές συνήθειες αρκετών αρχηγών κρατών, καλείται να μαγειρέψει γι’ αυτούς, ο γνωστός σεφ, Έκτορας Μποτρίνι.

Τη διαφορά θέλει να κάνει η κυπριακή κυβέρνηση το διάστημα στο οποίο αναλαμβάνει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προσφέροντας στους ηγέτες των ευρωπαϊκών κρατών ιδιαίτερα εδέσματα, δημιουργίες όλα του διακεκριμένου σεφ και της ομάδας του. Ο σεφ δήλωσε σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» πώς: «Οφείλουμε να πείσουμε τους ηγέτες της Ευρώπης να αλλάξουν γνώμη για εμάς. Ας γίνει η αρχή μ’αυτό που ξέρουμε να κάνουμε πολύ καλά, δηλαδή το φαγητό. Άλλωστε γύρω από ένα τραπέζι όλοι συμφωνούν.» Αστειευόμενος, μάλιστα, στην ίδια συζήτηση ανέφερε πως ευχαρίστως θα μαγείρευε για την κα. Μέρκελ «παπουτσάκια».

Οι γεύσεις που προσφέρει ο Έκτορας Μποτρίνι είναι γνωστές από το εστιατόριο που διατηρεί στην Κέρκυρα, το οποίο έχουν επισκεφτεί μεταξύ άλλων προσωπικότητες του διεθνούς  jet set, αλλά και πολυεκατομμυριούχοι από όλο τον κόσμο. Ωστόσο, ο ίδιος επιθυμεί να δημιουργήσει πιάτα πιο παραδοσιακά, πάντα, όμως, δίνοντας προσοχή στις προτιμήσεις του κάθε αρχηγού ξεχωριστά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR