counter

"Όταν γνώρισα τη γυναίκα μου, ήμουν παντρεμένος"

"Όταν γνώρισα τη γυναίκα μου, ήμουν παντρεμένος"
"Όταν γνώρισα τη γυναίκα μου, ήμουν παντρεμένος"

Γιάννης Μπέζος

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο.

Ο γνωστός ηθοποιός, καλεσμένος στο "Πρωινό mou", για τη συμμετοχή του στον κόσμο της πολιτικής ξεκαθάρισε: «Δεν είμαι κομματικό μέλος, ούτε στέλεχος! Δεν είμαι σε κανέναν πρωινό καφέ. […] Πιο πολύ θα έλεγα πως προσπαθώ να μεταφέρω και να μεταφράσω τον παλμό του κόσμου, επειδή εγώ ζω στην πιάτσα», ενώ αποκάλυψε και τη γνώμη του για τη στάση που πρέπει να κρατήσει η «ΔΗΜ.ΑΡ.» την οποία στηρίζει, μετά το τέλος των εκλογών: «Εγώ πιστεύω πως πρέπει να υπάρξει συμμετοχή κανονική. Όχι μόνο στήριξη, κυβερνητική συμμετοχή. […] Ο λαός πιστεύω ότι ψήφισε σοφά. Δεν έδωσε σε κανένα κόμμα την πλειοψηφία, αλλά προδίκασε την κυβέρνηση τριών κομμάτων που είναι κοντά. Και ψήφισε σοφά δίνοντας μια ισχυρή αντιπολίτευση».

Ακόμα, για τα ποσοστά που συγκέντρωσε το ΚΚΕ ανέφερε: «Η εμμονή του ΚΚΕ του δεν συμμετέχω πουθενά, του κόστισε. Δεν ευνοούν οι καιροί για τέτοιες πολυτέλειες», ενώ για το επεισόδιο μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και της Λιάνας Κανέλλη σχολίασε: «Πέρα από την ιδεολογική θέση που είναι ξεκάθαρη, η Χρυσή Αυγή προτάσσει και μια πολύ δυναμική συμπεριφορά. Το χαστούκι δεν σημαίνει ότι κάποιος χτύπησε κάποιον συνάνθρωπό μας. Το χαστούκι σήμαινε πως χτυπάω κάτι κατεστημένο και αυτό μέτρησε. Θα μπουν βέβαια στη Βουλή και αυτοί οι άνθρωποι και με τη στάση τους και τον λόγο τους θα κριθούν».

Παράλληλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ένθετο "Real Life" της εφημερίδας "Real News", ο Γιάννης Μπέζος μίλησε για τη σχέση του με τη σύζυγό του, Ναταλία Τσαλίκη: «Γνωριστήκαμε πάνω στη δουλειά, το 1984. Και από τότε, εδώ και 28 χρόνια, είμαστε μαζί. Ήταν και παραμένει ένα πολύ γοητευτικό πλάσμα. Μια ποιοτική και πανέμορφη γυναίκα με σκέψη ισχυρή και προσωπικότητα. Όταν τη γνώρισα, ήμουν παντρεμένος. Η Ναταλία είναι ο δεύτερος γάμος μου. Με την πρώτη μου γυναίκα είχαμε παντρευτεί μικροί. Ήμασταν κάπως επιπόλαιοι. Και στα τελειώματα εκείνου του γάμου συνάντησα τη Ναταλία, με την οποία "δέθηκα" πάρα πολύ. Είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που επικοινωνώ πραγματικά και επί της ουσίας. Και στη ζωή και στο θέατρο».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR