counter

Μιλάει για τη σχέση του με την Demy

Μιλάει για τη σχέση του με την Demy
Μιλάει για τη σχέση του με την Demy

Άκης Πετρετζίκης

Από την Δήμητρα Βγενοπούλου

Πολλά έχουν γραφτεί τον τελευταίο καιρό για τον έρωτα του τηλεοπτικού chef Άκη Πετρετζίκη με την τραγουδίστρια Demy. Μάλιστα, πολλοί μίλησαν για το νέο καυτό ειδύλλιο της showbiz.

Ωστόσο, ο ίδιος σε συνέντευξη του στο περιοδικό TV Έθνος διαψεύδει το γεγονός, τονίζοντας ότι η σχέση του με την Demy είναι "φιλική". Συγκεκριμένα, απαντώντας στην ερώτηση της δημοσιογράφου Νάνσυ Νικολαϊδου για το νέο πολυσυζητημένο του έρωτα, λέει :«Με την Demmy είμαστε φίλοι εδώ και έναν χρόνο. Πηγαίνουμε για καφέ, για φαγητό, σινεμά, κάνουμε παρέα, αλλά δεν υπάρχει κάτι πέρα από αυτό. Τώρα, το πώς προέκυψαν όλα αυτά, δεν ξέρω. Δεν ξέρω γιατί κάποιοι αποφάσισαν αυτήν την εποχή να ασχοληθούν μαζί μας και να βγάλουν προς τα έξω τον υποτιθέμενο έρωτά μας. Τι να πω; Ισως να μην είχαν άλλα θέματα!»

Και για να μην αφήσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στα λεγόμενα του, προσθέτει: "Δυστυχώς, δεν είμαι ερωτευμένος, γιατί δεν προλαβαίνω!".

Παράλληλα, στην ίδια συνέντευξη είπε τη γνώμη του για τα "καλά" παιδιά του χώρου, εξηγώντας γιατί δεν δέχεται έναν τέτοιο χαρακτηρισμό για τον εαυτό του: "Δεν θέλω να είμαι καλό παιδί, γιατί πολλά καλά παιδιά σε αύτόν τον χώρο -και όχι μόνο- κατά βάθος είνια μεγάλοι αλήτες. Όταν θες να είσαι ντε και καλά "καλό παιδί" και αρεστός σε όλους, είσαι ή υποκριτής ή κωλόπαιδο!"

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR