counter

Η ζωή του στο Los Angeles

Η ζωή του στο Los Angeles
Η ζωή του στο Los Angeles

Άνθιμος Ανανιάδης

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο - Αντωνάτο

Στο περιοδικό "Λοιπόν" μίλησε ο Άνθιμος Ανανιάδης για τη νέα του ζωή στο Los Angeles, το όνειρο της καριέρας επί Αμερικανικού εδάφους, αλλά και τη συνεργασία του με την Levi's Jeans.

"Τυχαία, είχα πάει εκεί που γινόταν η οντισιόν για να συναντήσω μια κοπέλα, υπήρχε μια τεράστια ουρά - είδαν πάνω από 10.000 άτομα - και είπα "γιατί όχι;". Με είδαν, γύρισα σπίτι μου χωρίς να περιμένω κάτι και την άλλη μέρα με πήραν τηλέφωνο για να μου πουν πότε γίνεται το γύρισμα" δήλωσε ο νεαρός ηθοποιός για το πώς κατέληξε να είναι αυτός που εμφανίζεται στην καμπάνια της Levi's Jeans.

Ποιες είναι, όμως, οι δυσκολίες που αντιμετώπισε σαν Έλληνας που προσπάθησε να κυνηγήσει το όνειρό του στην Αμερική; Ο Άνθιμος Ανανιάδης απάντησε: "Σίγουρα η προφορά είναι ένα θέμα, γιατί δεν την έχουμε δουλέψει όσο οι Άγγλοι, για παράδειγμα, που έχουν μεγάλη επιτυχία στην Αμερική. Επίσης, έχουμε διαφορετική κουλτούρα από τους Αμερικανούς. Οι Έλληνες είμαστε πιο ελεύθεροι άνθρωποι, ενώ αυτοί λίγο πιο στατικοί", ενώ για το πώς αποφάσισε να μετακομίσει στην Αμερική αποκάλυψε: "Δεν ήταν στόχος, προέκυψε τυχαία. Ήρθα για διακοπές στο Λος Άντζελες και μάλιστα κατά λαθος! Έχασα την πτήση για Νέα Υόρκη, η επόμενη ήταν για Λος Άντζελες και πήρα αυτή. Όταν κατέβηκα στο αεροδρόμιο, έβλεπα παντού Μεξικανούς. Όλοι μιλούσαν ισπανικά κι εγώ δεν ήξερα ούτε καν αγγλικά, είχε πλάκα!".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR