counter

Έγραψε παιδικό παραμύθι

Έγραψε παιδικό παραμύθι
Έγραψε παιδικό παραμύθι

Μαρία Κορινθίου
Της Αναστασίας Χειμωνή

Ένα παιδικό παραμύθι, βασισμένο ουσιαστικά στη σχέση της με την κόρης της Ισμήνη, ολοκλήρωσε πριν από λίγες μέρες η Μαρία Κορινθίου και  μίλησε για αυτό στην εφημερίδα Espresso.


«Είναι υπερβολικά όμορφο το συναίσθημα να ολοκληρώνεις ένα παραμύθι. Μου βγήκε αβίαστα. Το έγραψα μέσα σε δύο μέρες» ομολογεί η Μαρία Κορινθίου και συνεχίζει: «Το συγκεκριμένο παραμύθι βγήκε μέσα από την καθημερινότητά μας με την Ισμήνη.  Περιλαμβάνει καταστάσεις που ζω μαζί της».


Αφορμή για να γράψει η Μαρία αυτό το παραμύθι ήταν οι αντιδράσεις της κόρης της που την ήθελε συνέχεια μαζί της. «Το παιδί μου αντιμετώπιζε ουσιαστικά πρόβλημα στο να συνειδητοποιήσει ότι υποχρεούμαι να δουλεύω ορισμένες ώρες και εξαιτίας αυτού θα πρέπει να λείπω από το σπίτι. Πολλές μαμάδες αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα. Μια μέρα έκατσα μαζί της και έγραψα αυτό το παραμύθι για να της το διαβάσω .

Έγραψα για μια μαμά που είχε ένα παιδάκι και παράλληλα αναγκάζεται να δουλεύει.  Ήθελα να της περάσω το μήνυμα ότι κάθε μαμά μπορεί να πηγαίνει στη δουλειά της, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπά και δεν λατρεύει το παιδί της» δηλώνει η Μαρία Κορινθίου.


Ήδη η ηθοποιός έχει στείλει σε διάφορους μεγάλους εκδοτικούς οίκους την πρώτη πνευματική της δημιουργία και αναμένει τις απαντήσεις τους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR