counter

«Όταν γεννήθηκε ο Γιώργος πάψανε τα...γκομενικά μου με τον Ντέμη»

«Όταν γεννήθηκε ο Γιώργος πάψανε τα...γκομενικά μου με τον Ντέμη»
«Όταν γεννήθηκε ο Γιώργος πάψανε τα...γκομενικά μου με τον Ντέμη»

Δέσποινα Βανδή

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Στην Κάλλια Καστάνη και τη Real Life μίλησε η Δέσποινα Βανδή για το πέρασμα των ετών και τις αλλαγές που αφήνει στην καθημερινότητά της, τη σχέση της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, αλλά και το πώς διαχωρίζεται η επαγγελματική της εικόνα από το πρότυπο μιας μητέρας και συζύγου.

Με αφορμή τον τίτλο του νέου της άλμπουμ «Άλλαξα», η 42χρονη τραγουδίστρια μίλησε για το πέρασμα του χρόνου στη ζωή της: «Το ότι μεγαλώνω προκάλεσε τις αλλαγές. […] Δεν το λέω με την κακή έννοια. Με το “μεγαλώνω” έρχονται και άλλα πράγματα. Ωριμάζεις, φιλοσοφείς, γίνεσαι και ψύχραιμος, πιο λογικός και λιγότερο παρορμητικός. Και μπορεί να έχεις κάνει και ένα “ξεσκαρτάρισμα” των φίλων και, γενικότερα, των ανθρώπων που αξίζει να έχεις δίπλα σου. Ξέρεις ποιες σχέσεις έχουν δοκιμαστεί στον χρόνο. Ισορροπείς διαφορετικά σε αυτές τις ηλικίες, φτάνεις πια στην ουσία των πραγμάτων. Δεν μένεις στην επιφάνεια».

Αν γνώριζε τον Ντέμη Νικολαΐδη σήμερα, θα τον ερωτευόταν ξανά; «Νομίζω πως ναι. Με γοητεύει πάρα πολύ το μυαλό του, με γοητεύει πάρα πολύ αυτό που είναι ο Ντέμης, μέχρι και σήμερα» ξεκαθάρισε η ίδια, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, για τη μεταξύ τους σχέση, πρόσθεσε: «Πότε βγήκαμε οι δύο μας μόνο; Δεν θυμάμαι! Το κάναμε παλιότερα, μέχρι που γεννήθηκε και ο Γιώργος. Τότε πάψανε αυτά τα… γκομενικά. Μετά είχαμε πιο πολύ την ανάγκη να βγούμε με κανένα φίλο, να πούμε καμιά κουβέντα».

Πρόσφατα, η Δέσποινα Βανδή είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή της πως έχει κυτταρίτιδα, όπως η μέση γυναίκα της ηλικίας της. Σε συνέχεια των δηλώσεων αυτών, επεσήμανε: «Ε, μα τώρα σε παρακαλώ! Εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, αν δεν είσαι π.χ. μοντέλο και είσαι ένας κανονικός άνθρωπος που τρέφεται κανονικά και έχει οικογένεια, είναι αδύνατον να μην έχεις κυτταρίτιδα! Εγώ ήθελα απλώς να απομυθοποιήσω αυτό που βλέπει η μέση γυναίκα στα εξώφυλλα. Λοιπόν, κυρίες μου, δεν είμαστε έτσι! Και κυτταρίτιδα έχουμε και ρυτίδες και απ’ όλα», ενώ για τον διαχωρισμό μεταξύ της Δέσποινας και της κυρίας Βανδή, εξήγησε: «Εύκολα κάνω αυτόν τον διαχωρισμό! Κάνω και πλάκα! Μόλις σηκωθώ από την καρέκλα, όπου έχω καθίσει για να με ντύσουν, να με βάψουν, να με χτενίσουν, κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω “Α εντάξει! Βανδή τώρα…”. Μόλις γυρίσω σπίτι, βγάλω ρούχα, βλεφαρίδες, μακιγιάζ και ξανακοιταχτώ, λέω: “Οπ, εδώ είμαστε. Μαμά και πάλι”».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR