counter

Γιατί είπε "όχι" στο Λάκη Λαζόπουλο;

Γιατί είπε "όχι" στο Λάκη Λαζόπουλο;
Γιατί είπε "όχι" στο Λάκη Λαζόπουλο;

Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Στο «Πρωινό mou» μίλησε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής 8 Ιουνίου. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους λόγους που αρνήθηκε την πρόταση του Λάκη Λαζόπουλου να παίξει σαν guest σε ένα επεισόδιο του «Αλ Τσαντίρι News». «Μου έχει πει πολλές φορές να πάω να κάνω ένα νούμερο μαζί. Με πιάνει τρέλα, δεν μπορώ να το κάνω με τίποτα αυτό με το auto-cue. Θα πάω μόνο ως θεατής», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Λιάγκας την υποδέχτηκε λέγοντας της "πόσο αισθησιασμό αποπνέει ως άνθρωπος", με αποτέλεσμα η συζήτηση να ξεκινήσει με το θέμα των σχέσεων και του χωρισμού. «Ένας χωρισμός πονάει έτσι κι αλλιώς. Είναι καλύτερο να φεύγεις εσύ. Αποχωρίζεσαι ένα κομμάτι της ζωής σου, των συνηθειών σου, κοιμάσαι, ξυπνάς, τρως, συνδιαλέγεσαι και ξαφνικά αυτό δεν υπάρχει. Στη ζωή γενικά πάνε μαζί τα πράγματα, δίνεις και παίρνεις. […] Η συνήθεια πολλές φορές είναι πολύ ωραίο πράγμα. Γκρινιάζεις, γκρινιάζεις, αλλά την ώρα που κάνεις ένα μικρό απολογισμό της μέρας βαραίνει προς το καλό», είπε. Και συνέχισε μιλώντας για τις καλές και κακές συμπεριφορές των ανθρώπων: «Η απόδοση δικαίου στη ζωή είναι πολύ σχετικό πράγμα. Δεν μπορείς να σκέπτεσαι στη ζωή ότι έκανα καλό και θα το πάρω».

Ποιά μπορεί, όμως, να είναι τα πράγματα που εύχεται για την καθημερινότητά της; Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου απάντησε: «Θα ήθελα να ξυπνάω, να μπορώ να χαμογελάω κάποιες φορές, να κοιτάω τον ήλιο, να μπορώ να έχω κοντά μου το υγρό στοιχείο, τη θάλασσα που τη λατρεύω. Δεν είναι μικρό, ούτε κοντοπρόθεσμο, να ξυπνάς και να κοιτάς τον ήλιο και να λες ζω. Θα ήθελα να είναι έτσι, δεν το πετυχαίνω πάντα». Όσο για το αν θέλει έναν σύντροφο δίπλα της, είπε: «Είναι θέμα στιγμής, δεν υπάρχει ιδανικό».

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR